Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – direkte fra fødegangen til indisk slotsophold, Grød og andet flot

Mænd med Slips – direkte fra fødegangen til indisk slotsophold, Grød og andet flot

by Nicolai Klingenberg

Så kom der fart på tilværelsen – den ene af os kommer direkte fra fødemodtagelsen uden søvn, men med briller. Vi skal omkring et kongeslot på Airbnb med nedsat overnatningspris, mens et kunstnerisk velgørenhedsprojekt er kommet på auktion…

Så for den – nu er vi i gang!

Det handler også om en ny, italienske SUV, et billøb for gamle biler, hvor du kan komme med. Mere? Jeps – det handler også om jule-events, burgerbøf-stegning (smash!), et maskulint armbåndsur, ordet “træsk” og lidt anbefalelsesværdig streaming. 

Og med nye pladser.

Tryk på play, så ruller vi!

Du kan læse mere om Carbage Run her

Juleauktion med Brask og velgørenhed venter her

Den nye Aston Martin findes her

Den flotte suite kan bookes her og ser ud som herunder

Missede du den sidste episode? Skidt pyt – hør den her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

4 comments

jens barslund 23. november 2019 - 16:54

Hej Nicolai – og stort tillykke med barn nr. 2. Det er jo stort at blive far, selv om man har prøvet det før. Jeg lytter med stor fornøjelse til jeres podcast “Mænd med slips”, hvor du blandt andet anbefalede en lille dokumentar ” tell me who I am” Av-av-av, det var stærke sager men vandvittig godt lavet. Jeg vil så snart som muligt se “The devil next door” . Slutteligt vil jeg rose dig for at værne om det danske sprog og hele tiden irettesætte din studiemedvært der hele tiden SNAKKER og ikke taler. Dog skal I lade være med at nynne med på jeres intro-melodi for ingen af jer to, har -ja undskyld jeg siger det –en tone i livet og det virker faktisk også som om i ikke rigtig gider.. 🙂 Du ved jo en frygtelig masse om ure, så derfor kunne det måske være en idé, at bruge et par minutter på at fortælle de af jeres lytterne, som kunne tænke sig at begynde en ursamling – hvad man eventuelt skulle begynde med…. skal det være vintage eller nyt… giv nogle bud på nogle nye ure som ikke nødvendigvis behøver at være et Rolex men derimod nogle ure som er til at betale… Jeg tror mange af jeres lyttere “er til ure”. Og igen, super godt og hyggeligt at blive inviteret med til jeres snak om dit og dat.

Reply
Nicolai Klingenberg 23. november 2019 - 19:34

Hej Jens!

Mange tak for de gode inputs og ikke mindst gratulationen! Store sager. Nynneriet har været oppe at vende engang før, og så stoppede vi. Pludselig gik vi i gang igen. Kald det bare en dårlig – og tonedøv – vane! 😀 Herligt du kunne bruge streaming-fifs – og glæd dig til “djævelen”. Urene er fast element, og vi har netop haft et 10.000 kroners projekt i tale, men også vintage Omega modeller. Men jeg tager noget lignende op igen! Tak for alle tiders inputs!

Reply
jens barslund 29. november 2019 - 15:51

Hej igen igen… Et af de indslag i jeres podcast som jeg synes, er ret interessante, er, når i tager fat om èn specifik ting, som lyder en smule uforklarligt og I dernæst ringer til en person, som så skal forsøger at forklare tingenes sammenhæng. I den forbindelse kom jeg til at tænke på,( fordi det er mig der stryger skjorter her i huset) hvorfor kvindernes skjorter er knappet modsat herrenes. Hvis du nogenside har prøvet at knappe en kvindeskjorte, vil du finde ud af, at det er noget nær umuligt. -Men hvorfor er det sådan… hvorfor kan de ikke bare være knappet ens, det ville jeg da gerne vide …. Jens

Reply
Nicolai Klingenberg 2. december 2019 - 12:45

Fornemt Jens! Vi har allerede en kvinde på sagen! Tak for input! Vi knappes ved.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk