Home Podcast Vidunderlige Hverdage – En Bilka podcast med Rolf Rasmussen

Vidunderlige Hverdage – En Bilka podcast med Rolf Rasmussen

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Bilka. Endelig er det blevet tid til episode nummer to af podcast-serien “Vidunderlige Hverdage”, som jeg har lavet for Bilka. I denne Nytårs-special har jeg besøg af DJ og radiovært Rolf Alexander Rasmussen, som du utvivlsomt er stødt på før – enten i radioen eller her på My-Pleasure.dk.

Rolf Rasmussen og jeg – og en Bilka podcast til dig. I denne episode af “Vidunderlige Hverdage”, handler det om Nytår.

Vi skal blandt andet tale om værtsgaver, et flot bud på en Nytårsmenu, drinks, et musikanlæg og en fold-ud-madras til impulsive overnatninger… Men hov – hvad er det for en dansk, mousserende vin, der kan drikkes ved årsskiftet? Og hvilken støvsuger er det, der giver Rolf hede drømme?

Vi må heller ikke glemme østers, en særdeles god snyde-bearnaise eller hjemmelavede pommes frittes, skøre hatte, truthorn og bordpynt…

Tryk på play, så taler vi!

Tilbudsavisen, vi taler om i denne Bilka Podcast, er allerede online, og du finder den lige her

Jeg håber, du kan lide, hvad du lyttede til. Idéen bag podcasten var – blandt andet – at noget så trivielt som en tilbudsavis kan rumme samtaleemner, som kan skabe inspiration, grin og ikke mindst fifs til hverdag, fest, tilværelse og madlavning. Jeg har næste episode lige på trapperne, og så vil jeg ikke undlade at sige tak til team Bilka for at tro på idéen.

Hørte du episoden med Umut? Den venter lige her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk