Home Podcast Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Umut Sakarya

Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Umut Sakarya

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Bilka. Jeg har glæder mig usigeligt til denne dag, for det er ikke småting, jeg har fået i stand. For nogle uger siden præsenterede jeg en idé for Bilka, som – kort fortalt – gik på at granske deres aktuelle tilbudsavis og lade gode tilbud, muntre minder og impulsive lyster styre dialogen, som præsenteres i en Bilka podcast.

bilka podcast
Umut og jeg – og en Bilka podcast til dig.

Hvert afsnit byder på en gæst, og i første afsnit er jeg på besøg hos Umut Sakarya på Guldkroen. Vi kommer omkring julemenuen, ribbensteg versus flæskesteg, underbenklæder, natmad, julegaver, Frank, fjernsyn, husholdningsapparater, spirituosa – og om hvorvidt der findes havenisser i Tyrkiet.

Tryk her, så begynder samtalen


Tilbudsavisen, vi taler om i denne Bilka Podcast, er allerede online, og du finder den lige her

Jeg håber, du kan lide, hvad du lyttede til. Idéen bag podcasten var – blandt andet – at noget så trivielt som en tilbudsavis kan rumme samtaleemner, som kan skabe inspiration, grin og ikke mindst fifs til hverdag, fest, tilværelse og madlavning. Jeg har næste episode lige på trapperne, og så vil jeg ikke undlade at sige tak til team Bilka for at tro på idéen.

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Flere My-Pleasure.dk podcasts i kategorien her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.