Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – nem svær, hue-hysteri og en beruset julemand

Mænd med Slips – nem svær, hue-hysteri og en beruset julemand

by Nicolai Klingenberg

Velkommen til den store Xmas Edition eller juleudsendelsen, om du lyster. Og det gør du. Hvordan får man julen til at vare lidt længere? Vi har et alle tiders svar, som kun kræver et glas og lidt vin.

Nu med gave…

Rolf var ude at vende plader – og lod gæsternes ønsker blive til realiteter. Jeg har været i sommerhus, kørt juleekspres og haft gæster. Vi kommer også omkring den perfekte steg – og er det en flæskesteg eller ribbensteg? Vi har svaret – også til perfekt, sprød svær. Rolf lover, at grillen bliver din ven den 24. december – både hvad angår and og flæskesteg. Tør du bruge hans fifs? Cecilie har også løst et mysterium, som omhandler krudt og pinde. 

Fra den anden side

Tryk play, så begynder samtalen

Missede du den sidste episode? Skidt pyt – hør den her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk