Home Kort - men godt Feel-Good stafetten med Natasja Crone – om strømpebukser, mindre had og mere ros

Feel-Good stafetten med Natasja Crone – om strømpebukser, mindre had og mere ros

by Nicolai Klingenberg

Rundt om tilværelsen med Natasja Crone – hende fra TV-apparatet

Natasja Crone – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Der foregår generelt mange fine ting i min tilværelse. Men lige nu glæder jeg mig til nogle fridage omkring jul, hvor jeg skal være sammen med min familie. Derudover er jeg virkelig glad for mit “nye” arbejde. Jeg er udlånt fra nyhederne til Go’ aften LIVE – og det er på alle måde sundt for mig at prøve at arbejde sammen med journalister, der tænker anderledes end vi gør på Nyhederne. 

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv handler om, at jeg kan gøre de ting, der gør mig glad. Det lyder banalt, og er det måske også. Men det betyder ikke, det altid er nemt at leve efter. Jeg har haft perioder, hvor jeg er kommet til at sige ja til for meget, som overhovedet ikke gjorde mig glad, hvilket betød, at jeg ikke rigtig var nogen steder 100 procent. Det sætter sig som en konstant irritation. Med alderen er jeg blevet meget bedre til at sige nej! Og det frigiver mere tid til alt det gode: En middag med venner, en dag i sofaen, en ferie med flere generationer, en fodboldkamp på stadion…

natasja crone
Afslutning på sommerferie – Michelin-restaurant i Paris

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?

Et par strømpebukser. Ja, det var dyrt. Og måske går de i stykker tredje gang, jeg har dem på. Men de er fandme pæne…

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
Julefrokost med Go’morgen og Go’aften redaktionerne. Den helt rigtige blanding af snaps, røverhistorier og kolleger, der ser helt anderledes ud, når de har glimmer i hovedet og danser på bordene…

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg er meget sjældent på YouTube. Men jeg har haft en fest med PLATT-FORM på Instagram under Vild med Dans. De savnede deres tredje makker, Jakob Fauerby, og lavede forsmåede, bitre og virkelig sjove sange til ham hver lørdag, når han var stemt videre.

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
Tid. Uendelig tid. Og solskin, varme og lyse timer. På den måde er dansk vinter lidt hård for mig at komme igennem… 

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Had, hævn og fanatisme. Gælder både i krig og kærlighed og alt derimellem. 

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Det står helt og aldeles godt og dejligt til i mit kærlighedsliv. Jeg har også øvet mig. 

natasja crone
På vandski i Øresund i august

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Lær at spille et instrument. Gør dig umage med aftensmaden mindst to gange om ugen, og ros alle de mennesker, der fortjener det. Du får det dobbelt igen…

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Til fodbold i Aarhus med min kæreste i oktober

natasja crone
Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At alt nok skal blive godt igen. Eller i hvert fald meget mere tåleligt. Men man skal huske at gå selv. Bare en lille smule fremad hver dag. Også hvis man kun kan gå langsomt. 

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
På Go’aften LIVE – hver dag på TV 2. 

Hvem er Natasja Crone?
49 år – mor til to drenge på 21 og 17. Elsker fodbold og bliver let begejstret. Prøver at undgå mennesker, der generelt virker sure og taler grimt om andre. Derfor er jeg for eksempel sjældent på Facebook. 

Læste du ikke den sidste Feel-good stafet med Abdel? Så kan du se den her

Et venligt fora på Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.