Home Ure About Vintage – ny biks, flotte ure og et gensyn med en podcast

About Vintage – ny biks, flotte ure og et gensyn med en podcast

by Nicolai Klingenberg

For et par år siden kom jeg i dialog med et par driftige gutter. De hedder Sebastian Skov og Thomas Andersen, og de stod bag About Vintage. Det gør de stadig – og hvis du ikke vidste det, så er About Vintage et dansk urbrand. Eller urmærke om du vil. Og det vil du måske, hvis du er på udkig efter et ur. Men skal det ikke lige ses og prøves? Jo – og det kan jo passende finde sted i deres nye butik.

about vintage
Så er der sort løber, mekaniske urværker (og batteridrevne) samt ny butik. Tag flot imod About Vintage

Smut et tur ind til København, og find gaden Nygade. Altså Strøget? Netop. Find dernæst nummer 6 på Nygade, og der har du About Vintage og biksens nye lokaler.

Fra åbningen – i går torsdag den 23. januar

Nu kender jeg ikke til din privatøkonomi, men det vil måske glæde dig at vide, at urene kan erhverves fra 1.599 kroner og op til 7.500 kroner. Dog lige med undtagelsen af et særligt ur, som er begået i samarbejde med Frederique Constant, som koster 24.999 kroner.

“Hvad er det så for et ur?”. “Det kan du da se lige her!”

Frederique Constant møder About Vintage.

Hvis jeg kigger i min Mayland kalender (og i pressemeddelelsen), kan jeg se, at About Vintage har været aktive siden 2014, og søger man i offentlige databaser, har jeg ladet mig fortælle, at bruttofortjenesten i virksomheden kun er gået en vej: Op.

Men hvad er formået med butikken? Jo ser du – øget kendskab, nye kunder såsom turister og lokale, der ikke måtte kende til klokkeværkerne, men som alle måtte have mod på at leve efter About Vintage decisen, som lyder

Make moments, give it history – let it become vintage

Forretningseventyret med den nye butik, har forladt tegnebordet, og dermed er butikken en realitet – og åben. Den officielle åbning var i går, torsdag den 23. januar. I øvrigt kan jeg fortælle, at alle – om ønsket – får tilbud en gratis gravering bestående af 10 tegn. Det kunne jo være, du havde en vigtig dato eller lignende, som du kunne tænke af overføre til dit ur. Eller din bedre halvdels.

About vintage
Det her er aldeles nydeligt, hvis du spørger mig.

I øvrigt skal du vide, at About Vintage sælger ure til både mænd og kvinder – og du kan vælge mellem batteridrevne og automatiske værker. Swiss Made? Også det. Samtidig bryder jeg mig vældig godt om, at About Vintage beskriver deres ure, som et alternativ til uret i bankboksen. Urene er lavet til at blive anvendt – ikke som spekulation.

about vintage
Batteridrevet – og drønflot.

Video? All-righty.

About Vintage har butik på Nygade 6 i Kongens København samt på Internet her

Vil du vide mere om About Vintage gutterne, så lyt til podcasten med dem her

Der er flere ure på My-Pleasure.dk her

Og der er mere Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk