Home Ure Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar – et vaskeægte kina-ur

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar – et vaskeægte kina-ur

by Nicolai Klingenberg

Tænk sig. Audemars Piguet har netop offentliggjort en nyhed, som dansken – som udgangspunkt – ikke har en kinamands chance for at få fingrene i. Det nye Audemars Piguet Royal Perpetual Calendar er ikke bare limiteret til 88 eksemplarer, men Royal Oak Perpetual Calendar China Limited Edition er – som navnet nok afslører – kun til salg på det kinesiske marked…

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China
Voila! Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China Edition

Mere nyt? Det kan du tro – det er nemlig første gang, at Audemars Piguet lancerer en evighedskalender, som udelukkende er lavet af titanium. Diameteren? 41millimeter. Og hov – uret kommer med integreret lænke (også af titanium) med foldespænde, men de metal-allergiske kan glæde sig over, at kalender-tikkeriet kommer med en grå alligatorrem og en rød gummirem.

Måtte du komme til at åbne uret for at prøve dine urmagerkundskaber af, så skal du vide, at der venter dig 374 komponenter, som styrer evighedskalender med visning af både ugenummer, dag og dato, månefase og skudårsindikator. Hele molevitten er mekanisk med automatisk optræk og har en 40 timers gang reserve.

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China
Sikke en masse herlige aflæsningsmuligheder
Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China
Klokkeværket

Uret døjer med let vandskræk, da det kun tåler 20 meter vand, men det burde være rigeligt for selv motionssvømmere. Urskiven? Nyd den lige – det klassiske grande tapisserie mønster er svært at overgå, hvis du spørger mig. Timemarkeringerne? Ah – de er lavet af hvidguld.

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China
Flot ikke?

Måtte du tage togturen til Kina og have forbindelserne i orden, skal du forvente at medbringe en portemonnæ med 78.300 amerikanske dollars eller svinge kortet på beløbet lydende 526.763,25 danske kroner. Og ved du hvad mere? Uret skal praktisk talt kun stille hvert 122. år og 108. dag.

Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar China
Flottest med lænke, hvis du spørger mig

Og apropos “Exprestog til Kina”, så springer vi lige tilbage til det flotte år 1991, hvor Ulla og Ole forsøgte sig med en ørehænger i Dansk Melodi Grand Prix. Take it away.

Der er mange flere ure på My-Pleasure.dk her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk