Home Living Reservér den 7. februar – 12 timers non-stop kunst hos Galleri Christoffer Egelund

Reservér den 7. februar – 12 timers non-stop kunst hos Galleri Christoffer Egelund

by Nicolai Klingenberg

Under titlen FRACTION INTER ACTION, slår Galleri Christoffer Egelund dørene op til en ganske særlig 12-timers performance, som er blevet til i selskab med den danske kunstnerinde Lilibeth Cuenca Rasmussen samt 11 studerende fra Bergen Kunstakadami. 

Lilibeth Cuenca
Lilibeth Cuenca Rasmussen er en væsentlig del af dagens artikel – men den involverer 11 andre og et dansk galleri. Sæt bare 12 timer af.

Jeg vil gerne medgive, at jeg sjældent har oplevet egentlig performancekunst (det er sket, og det involverede Marco Evaristti og nogle påklædte kvinder, som til sidst var afklædte), men noget tyder på, at dele af København vil få glæde af udstillinge. Op til selve udstillingen, vil kunstnerne således lave en række happenings i kunstens tegn, som både involverer omgivelser og de herværende mennesker. Hele molevitten koges dernæst ned til et 12 timers show af 12 enkeltstående performances hos Galleri Christoffer Egelund.

I en presseskrivelse lyder det:

Kunstnerne deler rum med hinanden og med os beskuere, samtidigt med de skaber og udvikler deres egne nye rum. De vil undersøge mulighederne og betingelserne for sociale interaktioner i disse forskellige typer rum – fx det offentlige byrum overfor det private gallerirum. Hvor anderledes er det åbne rum i forhold til det lukkede? Vil publikum opføre sig anderledes afhængigt af omgivelserne? Og hvordan påvirker skiftet fra offentligt rum til privat rum de 12 kunstnere og deres performances?

Du behøver selvsagt ikke opholde dig i galleriet i samtlige timer, men betragt blot Fraction Inter Action som en invitation til at snuse til og opleve den kunstneriske proces som medskaber. Heldigvis vælger du selv, om du vil være passiv beskuer, eller om du mere aktivt vil reagere og interagere med kunstnerne. Men engager dig endelig.

Galleri Christoffer Egelund
Fra et tidligere kom-sammen hos Galleri Christoffer Egelund. Nu ved du, hvilken Bredgade bygning, du skal kigge efter.

Du kan læse dig klogere og tilmelde dig arrangementet her

Er du til boligstof, besøg da kategorien Living her

Daglig My Pleasure performance på Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk