Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – berlok, Rolex-stigninger og et dødsbo-spisestel fra Versace

Mænd med Slips – berlok, Rolex-stigninger og et dødsbo-spisestel fra Versace

by Nicolai Klingenberg

Har du mærket, at der er flere lyse minutter i døgnet? Sikkert ikke – men det er nu engang fakta. Men hov – hvordan gik det med 2019s sidste aften og 2020s første? Vi lover af fortælle det. Rolf har spist som en kongelig i forbindelse med et dødsbos-stel, og vi kommer omkring elekstrisk BMW-bilnyt, og så skal du nok lige tjekke sparegrisen inden du tømmer den for at købe et Rolex ur – priserne er nemlig steget.

Første udsendelse i 2020

Hvorfor har Rolf en dunk rensebenzin med? Og hvad er en berlok for en sag? Vi har også Torsten Grunwald i røret – Cecilie har nemlig ringet et knaphulsrelateret svar ind på en undring. Et nyt år er i sving – og det betyder også nye love. Vi har set på et par af dem!

Tryk på play, så taler vi!

Blev du nysgerrig på det omtalte prinse-stel? Jeg forstår. Herunder har du det.

Årets vildeste stel. Det gælder vist både for 2019 og 2020

Vi lavede faktisk også en podcast den 27. december, som du kan lytte til her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk