Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – en karbunkel, pinlige øjeblikke og en elektrisk firmacykel

Mænd med Slips – en karbunkel, pinlige øjeblikke og en elektrisk firmacykel

by Nicolai Klingenberg

Hvad er det, der kommer fra Tyskland, har fire hjul, en Elvis-relation og er mere end 60 år gammelt? Vi giver dig svaret – og prisen lyder i øvrigt på et tocifret millionbeløb. Kærligheden blomstrer i Italien, og vi har opsnuset en konkurrence, hvor du kan vinde en tur i en dobbeltseng. Altså du får også Michelinmad. Hov – pludselig går der psykologsnak i den forbindelse med, at Rolf ikke har haft sin far i over 20 år. Vi springer også over det gamle ord “karbunkel”, som har to betydninger af ganske forskellig karakter.

mænd med slips
Ultimo januar 2020 – Rolf og jeg bag mikronfonerne.

Hvordan er det med hvide løgne? Vi vender dem i go eller no go. Vi har også en anbefaling til en Netflix-serie, og så kommer vi omkring lettere pinlige øjeblikke. Vidste du, at du kan få fingre i en firmacykel, hvis din chef er venlig? Firmaet bag hedder Jooll, og vi kigger på sagen.

Tryk på play, så begynder vi

Skal du se firmacyklerne fra Jooll, så sker det her

Læs mere om Romeo & Julie konkurrencen her

Sidste gang, lød det sådan her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk