Home Rejser Skriver du som Shakespeare? Så kan du vinde en tur til Verona

Skriver du som Shakespeare? Så kan du vinde en tur til Verona

by Nicolai Klingenberg

Jeg er tosset med at skrive, og det sker også, at jeg nedfælder hengivne ord og tanker til min hustru, som er tilsat kærlige erklæringer. En sådan gestus kræver ikke al verden, men den giver så meget, fornemmer jeg. Har du det på samme vis? Så skal du fatte den virtuelle pen og ryge til tasterne, for Airbnb udlodder Michelin-middag og overnatning i Verona…

En sagnomspunden balkon et sted i Verona…

Omend Shakespeare aldrig nedfældede koordinater eller eksakt adresse på Julies hus (altså hende fra Romeo og Julie), så antager man, at Casa Giulietta i centrum af Verona var stedet, hvor Julie ytrede sin kærlighedserklæring til Romeo fra balkonen.

Huset er fra det 13. århundrede, og er det her, du og din udkårne (jeg håber, du har en sådan) skal overnatte. Man har ydermere fået mokket sengen fra 1968-filmversionen af Romeo og Julie ind i huset, og det er her, I skal… overnatte.

“Hm-hmm – du musse….?”

Overnatningen finder dog først sted efter en herlig middag, som tilberedes – og indtages – i huset. Det er den tostjernede Michelin-kok Giancarlo Perbellini, som tryller løjerne frem, og hvis du kan se et romantisk tema allerede nu, så er det ikke helt skævt set. Det er i øvrigt i anledning af Valentinsdag, at tiltaget er blevet til.

Vil du vinde? Så skal du nedfælde dig og din elskedes kærlighedserklæring på engelsk. Vinder I, får I også lejlighed til at sidde ved et ildsted og svare på nogle af de mange breve, som huset og “Julie” modtager om året.

“Vil du være kærester? Sæt kryds herunder…”

Du kan skrive løs og ansøge hos Airbnb her

Vil du hellere have en munter charteranekdote, kan du læse en sådan her

Facebook & My-Pleasure.dk er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk