Home Living Lyn-nyt: Smid Thyra på væggen i soveværelset

Lyn-nyt: Smid Thyra på væggen i soveværelset

by Nicolai Klingenberg

Kender du den danske møbelfabrikant, Træfolk? Det gjorde jeg ikke, før jeg modtog en nyhedsskrivelse fra deres bureau. I denne var der nyheder til sovekammeret, hvoraf en af disse særligt fangede min interesse.

Thyra sengebord træfolk
Thyra fra Træfolk – rektangulær, parktisk, flot.

Hele den søvndyssende kollektion til soveværelset hedder Thyra, og kollektionen rummer både sengestel, sengegavl, en bænk og et flotte sengeborde. Sidstnævnte var det, der fik mig op – og til tasterne.

Selvom vi er dækket flot ind i hjemmet med en nydelig elevationsseng med indbyggede side-sengeborde, ville jeg alligevel dele de nydelige sengeborde. De koster fra 1.399 kroner (størrelsen på sengebordet spiller ind), og Træfolk lover, at man både har eget værksted og gerne hjælper dig (og andre) med særlige ønsker. Du kan godt kalde det skræddersyede løsninger, selvom man ikke kan sy i træ.

Brandet har i øvrigt eksisteret siden 2017, og deres laden og gøren tæller blandt andet også bakker, bænke, borde, taburetter og diverse køkkenremedier. Hov – der findes også en matchy-matchy bænk i Thyra-serien, som du kan bruge som et let aflægger- og pyntemøbel. Men var dig – et sådant møbel kan nemt blive svært at se, hvis du har for vane at strø om dig med dine anvendte gevandter.

thyra bænk
Thyra som bænk

Du vil måske find det interessant at vide, at Thyra-kollektion (også) kan genkendes ved en nydelig detalje af røget egetræ, som – i sengebordets tilfælde – er en halvcirkel.

Der er mere træ og snedkeri hos Træfolk her

Kan du lide boligrelateret indhold, findes der sådant på My-Pleasure.dk her

Facebook-halløj her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk