Home Automobiler Bentley Continental GT Mulliner Convertible – foråret skal fejres

Bentley Continental GT Mulliner Convertible – foråret skal fejres

by Nicolai Klingenberg

Den sidste vogntøjsskrivelse om handlede en ældre vogn, men i dag skal det være af nyere dato. Foråret står for døren, og snarligt vil kalecherne fældes ned landet over. Den blege vinterhud vil bades i spæde solstrejf, mens varmeanlægget buldrer i bilen og sørger for, at køreturen bliver tålelig. Er du på udkig efter en åben vogn? Så vil jeg gerne henlede opmærksomheden på den nye Bentley Continental GT Mulliner Convertible…

Bentley Continental GT Mulliner Convertible
Dagens vogn: Bentley Continental GT Mulliner Convertible

Lad os lige begynde med Mulliner – det er Bentleys såkaldt workshop, hvor alt det, du måtte drømme om at gøre ved din Bentley, er muligt. Det kan være alt fra et simpelt monogram til særligt læder og modifikationer af karrosseriet.

Bentley Continental GT Mulliner Convertible
Taget bagfra

Og holdet hos Mulliner har netop færdiggjort det, der beskrives som værende den ultimative version af en luksuriøs cabriolet: Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Det betyder blandt andet en “Double Diamond” kølergrill, 22 tommer fælge med ti eger og særlig sideventilering.

Bentley Continental GT Mulliner Convertible
Det bliver næppe mere læderrelateret

Der er meget mere at komme efter – åben bare døren til kabinen, hvor en systue har været på heftigt overarbejde – mere end 400.000 sting er der blevet syet for at få interiøret til at hænge samen. Man har ydermere holdt ved samarbejdet med urfirmaet Breitling, som har leveret et klokkeværk, der efter sigende skulle være lavet af børstet sølv.

Motormæssigt kan du vælge mellem en sporty V8 motor eller en kraftig W12 motor. Det valg vil jeg lade være helt op til dig selv.

Bentley Continental GT Mulliner Convertible
Det ligner solidt kram

Prisen har jeg ikke opsnappet, men jeg er sikker på, du kan få et mindre hus for de samme penge. Men hvad pokker – et hus kan ikke køre, og bilen kommer også med varmeblæsere i nakkestøtterne. Det er alle tiders.

Bentley Mulliner
Sikke former. En elegant sutsko om du vil

Er du mere til en Flying Spur fra samme producent, så læs om den laban lige her

My-Pleasure.dk på Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk