Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 455

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 455

by Nicolai Klingenberg

Fluks før tilblivelsen af denne artikel skinnede solen flot, og jeg havde nær troet, at foråret var nærmere end realiteten. I morgen kan det regne, og for 30 år siden var det angiveligt langt koldere. Før sidste istid? Der var der vist Cannes-klima på vores breddegrader, og sådan kan jeg blive ved, men det gør jeg ikke. I stedet skal vi se på endnu en alle tiders uge. Først en flot tegning, som jeg må tilstå, at jeg har tegnet – i indeværende uge. Instrukser blev givet af vores søn på snart fire år, som sikkert kunne tegn bedre.

Sikke et makværk

Da jeg var barn, var et højdepunkt at leje en moviebox. Det blev endnu bedre, hvis vi også lejede en film til movieboxen. Nu skriver vi 2020, og da Robin Hood fra 70’erne ikke kunne lejes, måtte vi købe den. Online. Totaloplevelsen var alle tiders, siger jeg dig.

Og de levede sågar lykkeligt til deres liv endte

Jeg faldt for et kaleidoskopisk vue og fotograferede løs. Se selv. Det blev ikke så fantastisk.

Synsforvrængninger

Der findes æbletræer, pærerbuske og månetræer.

Her har du sidstnævnte.

Ugens hovedmotiv er denne tabte manchetknap, som lå til frit skue ved vor trappesten.

Oh la-la seniorita

Lada blev lanceret i den sidste del af 1970’erne. Jeg så en på Strandvejen. Nu har du også set den.

lada niva
4×4 fra østlandet

Vi har indført drinkstid uden alkohol til nogle i familien. Andre får et glas vin. Jeg hører til sidstnævnte, men samlingspunktet er ganske fint, omend man jeg gruer for offentlig ytring af glæden ved drinkstid, når ordene kommer fra et barn.

“Med isterninger, tak..”

Jeg rendte på Maude, som havde fået en serveringstjans hos en kebabbutik. Det var aldeles hyggeligt og i øvrigt også velsmagende.

“Nåeh… Jeg troede da, jeg havde fortalt, at jeg gav et nap med her….”

Vi fik et postkort fra de varme lande. Hvis det skal være helt sandt, så var det sendt for længe siden, og postkortet kunne godt have forputtet sig i vores brevkasse.

Med tak for hilsenen

Jeg drømte om at have en tegneanordning som denne, da jeg var barn, men jeg havde så meget andet.

Kreative tider del to

Jeg havde faktisk knipset en del hundefotografier i denne uge, men de var ikke lige gode, så derfor får du det bedste. Det har du fortjent.

Jeg kender ikke navnet. Måske Sakarias?

Jeg faldt over et såkaldt life-hack. Jeg opfordede til noget lignende for noget tid siden. Det er alle tiders fif.

Vigtig viden.

Rolf blev forenet med noget familie. Vi spiste også en sød kagerelateret spise.

Nær radiostudiet

Nogle kom hjem med en lun og en kold hold.

Mangler du en sådan? Den ligger ved bussens holdeplads på Strandvejen i Hellerup lige ved bagværkshuset Emmerys

Omsider blev lysten indfriet – i øvrigt i anledning af min fars fødselsdag.

Rogn og løjer

Jeg måtte lade vandet på et WC, hvor man enten kunne skjule dårlig lugt eller blot parfumere sig lidt efter afslutningen af et WC-relateret gøremål.

Jeg kiggede kun

De gæve gutter kom marcherende. Eller travende. Jeg er ikke så stærk i militaristiske gangarter, men flot så det ud.

Mod Rosenborg

Vi ramte sommerhuset. Det var bare alle tiders.

Afslappende

Her ender ugens revy. Det har været en fornøjelse at have dig med på den elektronisk skærmrejse, og har du blot følt dig en lille smule underholdt, inspireret eller positivt til mode, er det rigeligt for mig. Vi ses snart igen – og husk, at farveløst opvaskemiddel fint kan anvendes som middel mod genstridige pletter på dine gevandter. Påfør blot midlet lidt før igangsætning af vaskemaskinen.

I sidste uge var der også tanker, tekster og fotografier i spil. Det så således ud

Du kan opleve Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk