Home Rejser Glæder du dig også til festivalsæsonen?

Glæder du dig også til festivalsæsonen?

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret.

Hvor fedt er det ikke lige at være på festival? Selvom sommeren ikke engang er startet endnu, er det ingen hindring for at begynde at se frem til alle sommerens fede festivaller. Om du er til Roskilde Festival, Northside, Jelling Musikfestival, Skive Festival, Smukfest, Samsø Festival, Grimfest eller de mange andre festivaler landet rundt, kan vi sikkert godt blive enige om en ting: der er noget helt særligt ved at være på festival. Du føler dig på intet tidspunkt ren, du drikker lunkne øl dagen lang, du lever af makrel og dåseleverpostej, og så ved du aldrig, hvornår det næste regnskyl kommer – men det er det hele værd, for du er sammen med vennerne, det er sommer, der er god musik og fantastisk stemning over hele linjen. What’s not to like? Så selvom det ikke just er festivalsæson lige nu, er det på ingen måder for tidligt at begynde at glæde dig – eller forberede dig. 

Sød musik i dine ører

Selvom listen over ting, der gør det fedt at tage på festival, er lang, er der stadig et overskyggende element, som bare aldrig fejler: alt den fede musik. Festivaler er musik, og musik er festivaler. Musikken er så stor en del af at tage på festival, at et godt musikprogram til din yndlingsfestival kan gøre hele sommeren bedre. Og det er ikke kun på scenerne, at musikken spiller en stor rolle. Også rundt på camp-området er det vigtigt, at musikken spiller. Der er altid en masse forskellige meningen om, hvad for noget musik der skal spilles – og det er jo i sidste ende dem, med den soundboks, der kan spille højest, der bestemmer. Har din camp fået styr på soundboksen til årets festival? Klik her for at bliecity.dk’s udvalg af lækre soundbokses: https://www.bluecity.dk/lyd-og-billede/soundboks, så du kan blive fuldstændig klar til årets festivalsæson. 

Du kan aldrig starte klargøringen for tidligt 

Helt generelt kan du ikke komme i gang med prepping af årets festivaler for tidligt. Der er altid – år efter år – en masse overraskende elementer, du havde glemt alt om. Det er derfor en god ide at starte forholdsvis tidligt med mentalt at klargøre festivalsæsonen, så du ikke står i sidste øjeblik med en masse ting, du ikke nåede at få købt – især hvis det er ting du skal have til en god pris eller over nettet. Det bliver nemlig altid lidt dyrere at købe ind til festivaler, når det er lige op over festivalsæsonens start. Og så er der jo de ting som for eksempel pavilloner, festivalstole, powerbanks og billige telte der risikerer at blive udsolgte op til de største festivaler. Og hvad er en festival uden en festivalstol og et telt at sove i? 

Det er derfor altid en god ide at begynde klargøringen i god tid, i hvert fald så du har styr på “the essentials” og dermed undgår at blive hjemløs under årets festivaler. Jeg går i hvert fald snart i gang.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk