Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – besøg af Felix Smith, rundt om en Rutte-broder og el-pærer

Mænd med Slips – besøg af Felix Smith, rundt om en Rutte-broder og el-pærer

by Nicolai Klingenberg

Vi har besøg af Felix Smith, som er højaktuel med TV-programmet Top Gear, men det handler også om hans egne biler, en ødelagt undervogn til tre millioner, gamle og nye ure, drømmebiler og meget andet. Har du hørt tale om en Rutte-broder? Vi kan afsløre, at der er fart over en sådan.

Felix Smith
Mænd med Slips – og med gæst. Felix Smith hedder han

Vi minder også om Christian Lass og hans urmagerkursus, mens Rolf har dykket dybt i Inge Norus’ rengøringskasse, hvor han har fundet en klud, som skal bruges til et særligt formål. Der bliver også tid til en omgang “Dagens længde” og “Siden sidst” samt gode streaming tips fra den nostalgiske skuffe. 

Tryk play, så begynder dialogen

Urmageren, der holder kurser, hvor du kan bygge dit eget ure, finder du her

Den futuristiske Mercedes kan du opleve i denne film.

Du kan se Top Gear lige her

I sidste uge lød det sådan her

Du finder Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk