Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 462

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 462

by Nicolai Klingenberg

Er du veludhvilet? Jeg tænkte det nok – vi har jo sat uret en time tilbage. Hvorfor? Sommertid. Nå ja. Rent arbejdsmæssigt fornemmer jeg, at det står stadig en smule stille i verden for tiden, men det giver tid til andre ting – såsom familiære stunder ad libitum, dyrefotografering, fisketure og den slags. Om netop sådant omhandler denne udgave af ugen, der gik. Jeg er glad for at se dig – og velkommen til. Først et hus med Påske-pynt. Men hov – jeg har også brug for din hjælp til et mysterium…

Jeg blev ganske fornøjet, omend det par gardiner havde fungeret som prikken over i’et

Vi fik støvet trækvognen af, som nu er blevet en smule tungere. Dels grundet storebrors generelle vækst, men også på grund af lillebros tilstedeværelse. “

“Jeg skal nok holde ham…”

Her har du lidt til hundealbummet. Hvis du altså samler på sådanne fotos. Jeg hamstrer tilsyneladende på ugebasis. Og tilsætter fiktive navne. Måske har jeg ramt rigtigt en enkelt gang, men det er blot gætværk.

Den her kunne godt hedde Bente

Der dukkede et flot minde op i Pers feed. Jeg kommer stadig i alle tiders humør, når jeg ser på det her fotografi. Så jeg kigger lige igen.

Pers vogn betragtes af mig og Nikolaj Karlshøj

Jeg var en tur i vaskehallen og ventetiden blev brugt på at plukke en blomst. Jeg nøjedes med at fotografere, men en anden plukkede den og hjembragte den til vedkommendes mor.

Laktosefri

Vi gjorde holdt ved udendørsstalden.

Køer – uden trafikprop

Et sjældent og stille øjeblik.

Tippi-hjem

Jeg sad bagerst i bilen, og det huer mig ikke – med mindre vi har været til middag. Men jeg fik fotograferet denne her kasse igen.

Et udsnit af “Outrage”-kassen

Og et motorvejsværn med et tal, som nogen ikke bryder sig om.

“Uha…”

Alt er stadig godt derhjemme. Udsigten fejler heller ikke noget på en solrig dag. Se selv.

To ni nul nul

Solen havde været hård mod væksterne.

Jeg satser på den kommer sig ved sin nye plads.

Klar til en hund mere? Okey-dokey.

Den hedder Stan

Og nu til en navigerings-orienteret installation

Drønflot himmel

Jeg så også en drønraffi og lidt ældre Lotus. Den matchede nærmest himmelfarven på fotoet herover.

En sportsbil

Og nu til det i indledningen beskrevne mysterium. Jeg spottede denne tekst på en indgang til en villa. Dernæst googlede jeg – og erfarede, at teksten og sågar typografien lever på de sociale medier, men hvor stammer det hele fra? Kan du hjælpe, sidder jeg klar på nk@my-pleasure.dk eller med en lup i kommentarfeltet.

Hvor stammer det her citat fra?

Vi tager lidt mere forår forneden.

Flot ikke?

Under en provianterings-tur rendte jeg på nogle rare mennesker fra vor opgang. De havde gjort holdt mellem et godt tilbud på olivenolie og nogle eksotiske dressings.

“Halløj”

Bilen skulle have noget at køre på. Og sikke en spotpris.

Det er tanken, der tæller.

Det er alle tiders med en sund fritidsinteresse, og således vil jeg beskrive lystfiskeri. Men jeg har ikke fanget noget i år. Endnu. Pokkers.

Så. Knæk og bræk kunne du jo godt sige…

Jeg fik dog øje på denne her fisk, men jeg kan simpelthen ikke blive klog på, hvad det er for en? Mit bedste bud er en ålekvabbe.

Vi fik den reddet.

Her er årets lækreste sild. Min kone. Jeg holdt vagt på stranden.

Hav-tøs

Den vanlige fald-i-søvn-rute har været på pause i nogle år, men nu lever den igen. Oh hvilke minder.

Zzzzzz….

Jeg sendte en hilsen til Pappa Ege og Caro

Det ser faktisk en kende hjemmegjort ud?

Skal du lige have en solnedgang? Super-duper – kommer her.

Tak for i dag.

Jeg havde faktisk et hunde-fotografi mere, men jeg synes ærlig talt, at det har været vel rigeligt med de fremviste. Nu kan du nyde sommertiden, dine nærmeste og dine bekendte. Du kan jo suse udendørs og snuse ind. Jeg tror, du vil kunne fornemme foråret nu.

Så du slet ikke den sidste uge? Skidt pyt – den er lige her

TAG ET BLIK PÅ FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.