Home Automobiler Mercedes AMG G63 Brabus – en smertefri tur over Geels Bakke

Mercedes AMG G63 Brabus – en smertefri tur over Geels Bakke

by Nicolai Klingenberg

Måtte du finde Geels eller Valby Bakke udfordrende, når du kører bil, så var det måske på tide at opgradere dit køretøj til en sag, som trækker på alle fire hjul. Og det er netop, hvad Mercedes AMG G63 Brabus kan. Vognen har i øvrigt også et praktisk lad, så du kan køre lettere haveaffald eller pant fra matriklen, omend ladet er tænkt som en take-off og landingsplatform til en drone…

Mercedes AMG G63 Brabus
Dagens vogn med dronplads: Mercedes AMG G63 Brabus

I sig selv er en Mercedes G-Klasse et vældig praktisk køretøj, som fint kommer frem, og vælger man en AMG udgave, burde så godt som alle tænkelige kraftpræstationer være dækket. Nej? Nå. Så må det blive Mercedes AMG G63 Brabus, som leverer 800 hestekræfter.

Mercedes AMG G63 Brabus
Droneplads? Naturligvis…

Motoren er modificeret og rammer de famøse 62 miles pr hour eller så godt som 100 kilometer i timen på 4,8 sekunder. Det er ganske fint for en enorm pick-up, som der ret beset er tale om. En luksuriøs en i øvrigt. Motoren? En 4,0 liters V8 sag med dobbelt turbo. Forvent i øvrigt mere træk end far: Tophastigheden ligger på lige omkring 210 kilometer i timen, men ved højere hastigheder vil dine sager på ladet alligevel blæse af.

Der er fin plads til at køre offroad, og vognen er da også hævet næsten 50 centimeter over jorden, hvilket har gjort, at man har monteret et motoriseret indstigningstrin, så de høje knæløft ikke kommer på tale, når du skal på farten. Der er ydermere en flot bumper i fronten, som kan mose selv den mest genstridige buksbom ned.

Indendøre? Åh ja. Her bliver det virkelig nydeligt. I dette tilfælde er der anvendt kraftig sædepolstrin a la chokoladefarvet læder, men du kan også forvente masser af god lyd og underholdning.

Mercedes AMG G63 Brabus
Er der kun plads til to, når nu det er en pick-up?
Mercedes AMG G63 Brabus
Niksen.

Og så var der det med dronen. I nyhedsskrivelsen lyder det, at man har gjort plads til en særlig Wingcopter drone, som kan flyve op til 240 kilometer i timen og medbringe “gods” på op til 5,8 kilo. Med lidt hovedregning kan du dermed sende dronen retur til hjemmet, såfremt du måtte have glemt noget livsnødvendigt – eksempelvis en flaske champagne, en tre-i-ener eller

Mercedes AMG G63 Brabus
Hvem kommer først? (Det gør dronen faktisk..)

Prisen? Den begynder ved 575.630 euro eller omtrent 4,3 millioner danske kroner. Husk lige moms og registreringsafgift.

Således blev det i denne omgang. Jeg ønsker dig flot, sikker og kraftfuld kørsel, såfremt du måtte begave dig selv med netop dette køretøj.

Mercedes AMG G63 Brabus
Afslutningsvis et sideskud.

Der findes flere biler på My-Pleasure.dk her

Og Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk