Home Ekvipering artWear by Egelund – kunstkluns til tiden og verden netop nu

artWear by Egelund – kunstkluns til tiden og verden netop nu

by Nicolai Klingenberg

Kloden lider stadig af den nok så omtalte pandemi, der gør det svært for nogle og tåleligt for andre. Der er dog også kulturelle lyspunkter i form af tiltag, som måske ikke var blevet til noget, hvis det ikke var for Corona. Og uden en ministers hjælp eller mange på samme. I dette tilfælde er artWear by Egelund et flot indspark.

artWear by Egelund
Galleriet er lukke for en stund – men det er artWear by Egelund ikke…

Grundet et pandemisk-relateret lockdown hos Galleri Christoffer Egelund, valgte Christoffer at kaste sig ud i et tiltag, der støtter, supporterer og hjælper både kultur og kunstnere. Jaså? Netop. Tiltaget hedder artWear by Egelund, og selvom der ikke er tale om fornem haute couture eller en fernis med saltstænger og Liebfraumilch, så lover det godt.

I stedet for at iklæde dig en kasket, sweater eller T-shirt med et skørt slogan eller statement, kan du trække i selv samme beklædningsgenstande, som er påtrykt kunst. Er tøj ikke noget for dig? Skidt pyt – du kan også erhverve dig en mulepose.

artWear by Egelund
Jonas Pihl kasket: Funky forest (limited edition)

Der er noget til mænd, damer, børn og dem, der ikke måtte ønske at blive sat i boks og bås med et køn. Og team Chrisoffer Egelund foreslår også ganske fint, at du kan give løjerne som gave, så en ensom fødselar kan få noget et kunstværk til kroppen. Men hov – kunne man spekulere i at indramme en T-shirt og hænge det hele på væggen som et kunstværk? Naturligvis.


Og hermed et udråb til de kunstnere, der er med (for tiden).
Amando Marino , Carsten Beck Nielsen, Crystel CeresaEkin Su Koch , Frodo Mikkelsen , Gregers HeeringHenrik S. Simonsen, Jes Brinch , Jonas Pihl, Kirsa Andreasen, Lars Sarto Hempler, Mads Guldager, Mads Rafte Hein, Maria Torp, Marianne Grønnow, Mette May, Mia-Nelle Drøschler, René Holm (udsolgt pro tempore), Stine Leth, Søren HüttelThierry Feuz, Yuichi Hirako – og der er flere kunstnere på vej…

frodo mikkelsen
Frodo Mikkelsen T-shirt

Der er meget mere at komme efter, skulle jeg hilse at sige. Og du kan handle artWear by Egelund til din garderobe, krop og sjæl lige her

Der er findes artikler om ting til dit hjem lige her

FACEBOOK ER HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk