Home Ekvipering En opfordring til at handle hos en der hedder Axel

En opfordring til at handle hos en der hedder Axel

by Nicolai Klingenberg

Da My-Pleasure.dk så dagens lys for lidt over 11 år siden, var en af mine første samarbejdspartnere tøjkonglomeratet Kaufmann og dennes afdeling for lidt mere eksklusive gevandter, som går under navnet Axel. Samarbejdet varede i flere år, og vi skiltes som gode partnere. Det er også blevet til nogle samarbejdsrelationer siden da, og der var faktisk noget nyt i støbeskeen…

axel kaufmann
Handelsmænd – dem skal vi huske at støtte…

Men så kom det, vi snart ikke magter at høre mere om, men som vi fint ved, hvad omhandler. Det nye tiltag er af gode grunde og triste årsager sat på standby, men det skal ikke hedde sig. Jeg vil nemlig vældig gerne kippe med flaget for en samarbejdspartner, som alle dage har været ordentlig.

https://www.instagram.com/p/B_ADEZXhpso/
Butikkerne er i øvrigt åbne…

Kaufmann blev i øvrigt etableret med fokus på blandt andet regnfrakker og paraplyer for mere end 110 år siden, mens Axel-butikkerne kom til i 1993. Online? Det var i 2008 at, Axel kom på online, og de er der stadig, så kan du kan handle hjemmefra her

Har jeg handlet sager hos Axel? Det kan du tro – og jeg har flere af de nydelige sager, den dag i dag. Sko blandt andet – et par italienske støvler, et par kondisko, jakkesæt (made to measure endda) og andre fine sager. Der er nok at komme efter, og går du lidt forsigtigt til værks med finanserne for tiden, kan jeg glæde dig med, at Axel også har et “outlet” her

Italienske støvler…

Finder du klæderne lidt for moderne til din smag, så vil jeg gerne henlede opmærksomheden på Kaufmann, som du finder her

axel
Flotte klæder, ikke?

Så altså – jeg synes, du skal bakke op om de danske virksomheder – restauranter, take-away, og hvad du ellers kan hitte på. Og i dette tilfælde Kaufmann og Axel. Forretningerne har i øvrigt også åbent – mere om dette på deres hjemmesider. Ovenstående er ingenlunde en sponseret skrivelse – blot en venlig opfordring.

Der er mere klædeligt på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk