Home Kort - men godt En hilsen i anledning af Påsken 2020

En hilsen i anledning af Påsken 2020

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Ved du hvad? Vores udemøbler er kommet frem. Solen skinnede gevaldigt i dag, og jeg har set flere ting med grønne skud. Det er forår. Og Påske. Nok må vi holde afstand både hoste og nyse mere diskret end vanligt, men det lune vejr kan ingen tage fra os.

Påsken 2020 – som aldrig før. Af flere grunde. Nuvel – der blevet plads til en højtidslilje, kølig hvidvin, møbler af bambus. Snart vil der indfinde sig flere planter på terrassen samt påskehilsener i haven…

Jeg kan ydermere berette, at jeg i dag så Påskeharen med en flot portion chokoladeæg i cellofan og kulørt staniol, men her stopper festlighederne ikke, for selv samme hare bar en metalrive med træskaft over den ene skulder. Der er tale om lykketræf, for familiens næstyngste har ytret ønske om netop sådan et haveredskab.

Æg og rive vil indfinde sig på matriklen ganske snarligt, og med de ord vil jeg gerne ønske dig og dine – i behørig afstand – nærmeste en rigtig fin Påske. Lad os håbe på, at Kongeriget tager sig flot ud snarligt, så vi alle kan komme i sving med det, vi er bedst til.

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk