Home Web-TV Forever Domus Vista – se en alletiders kortfilm lige her

Forever Domus Vista – se en alletiders kortfilm lige her

by Nicolai Klingenberg

Jeg er helt tosset med finurlige personer – og jeg vil mene, at man fint kan beskrive Niels Rydung. Han er over 80 år, han bor i en vældig høj etageejendom (det har han i øvrigt gjort i årtier), og så er han aldeles begejstret for kvinder. Han bryder sig også fint om erotik – et område han også har skrevet fiktive tekster om. Mere? Det kan du tro… Og det hele i kortfilmen Forever Domus Vista, som har et par på bagen – men hvad pokker; det har vi jo alle.

Forever Domus Vista
Niels fra Forever Domus Vista – stående i Domus Vista

Jeg mener i øvrigt, at jeg har set Niels et par gange i København, hvor han dagligt spadserer rundt. Han er ganske iøjenfaldende, og selvom jeg aldrig har talt med ham, så er han sådan en type, jeg godt kunne tænke mig at blive klogere på.

Forever Domus Vista
Niels på bar

Det er jeg ikke ene om – og derfor er det fantastisk, at de to instruktører, Alexandra Kristjansen og Ida Holtet, har lavet en alletiders kortfilm om Niels Rydung. Musikken? Den har Mads Beldring stået for. Omend filmen har nogle år på bagen, så skal du ikke snyde dig selv for den.

Forever Domus Vista Niels
Niels i sit røde hjem

God fornøjelse!

Der er mere web-tv på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk