Home Medier med mere Klovn The Final – nu kan den streames, og det bør du gøre

Klovn The Final – nu kan den streames, og det bør du gøre

by Nicolai Klingenberg

Mangler ud noget morsomt i tilværelsen? Ved du hvad – fat bare mod, for jeg har et filmtip til dig, som du kan se, hvor du vil – og hvornår du vil (det “slogan” er i øvrigt taget fra et lettere lummert apparat, man kunne handle i et kuponhæfte, som blev husstandsomdelt i 80’erne). Nå: Anbefalingen går i øvrigt på Klovn The Final filmen.

klovn the final
Så er vi i sving…

Jeg har alle dage været helt tosset med Klovn-konceptet. Jeg har grædt af grin, og jeg har set flere sæsoner flere gange. Filmene har jeg vist kun set en gang hver, omend jeg fint mener, de kan tåle et gensyn. Min hustru har ikke brudt sig synderligt om Klovn, for hun fandt det simpelthen for tåkrummende til at kunne klare at se det, men Klovn The Final var hun derimod vild med.

Og der har du nok essensen: For nok er Klovn-universet pinligt og tåkrummende, men “finalen” er ikke så slem, som de andre. Der er selvsagt dybt pinlige episoder, og jeg vil ikke nævne konkrete scener, men blot droppe et par buzzwords: Smudsigt dameundertøj, vaskemærker samt tit under kjolen på en gammel dame.

Vi kan alle blive følsomme på vores ældre dage – eller hvis vi får noget i øjnene…

Det er muligt, at jeg ikke kan få det pinligt nok, og dermed rammer Klovn The Final ikke førstepladsen over min Klovn-favoritter, men til gengæld skal den ses, såfremt man er begejstret for universet: Det ville være tæt på skammeligt at misse en finale, hvis du spørger mig.

– Jeg indrømmer også gerne, at jeg håber, at der kommer mere. Helst en sæson. Det bør ikke stoppe efter 15 år, når det niveauet stadig er højt…

Men hvad mangler der i Klovn The Final? Lidt mere pinlig hverdag, og lidt flere “scener” ude af huset. Til gengæld får du et gensyn med pandekagedamen Ronja, en drøm af en autocamper, Island go-to-guide på fem minutter, en fejlinvestering, en kæk Jesper Buch og heldigvis også nogle herlige og ubehagelige forklaringsproblemer…

Klovn The final streaming
Frank og Jesper

Klovn har for mit vedkommende været en del af mit voksenliv i halvandet årti, og som nostalgiker vil jeg aldrig trættes af Klovn. To store øjeblikke, jeg ikke kan få ud af hovedet? Dengang Frank laver en pølse i en kattebakke og forsøger at bortforklare affaldsproduktets størrelse med, at katten kan have været forstoppet.

Det andet øjeblik er fra Klovn The Movie, hvor Frank er vendt hjem fra en rejse til Amerika, hvor et upassende samleje fører til et opkald i hjemmet. Frank forlader soveværelset, da pigen sender ham en sms, og Mia er lige i hælene, da Frank ringer til pigen for at blive klogere. Franks stemme er på nippet til at knækken flere gange, og da han telefonerer udenfor hoveddøren, dukker Mias hoved pludselig op i selv samme dørvindue. Timingen og skuespillet bliver ikke bedre, og netop sådanne øjeblikke, kunne jeg godt have tænkt mig nogle flere af i Klovn The Final.

Skal du lige have en forsmag på løjerne? Så gerne.

Du kan både købe og leje Klovn The Final hos Blockbuster her

Jeg har i øvrigt lavet en morsom liste, som du også kan more dig med. Den ligger her

Facebook har til huse her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk