Home Ure Mads Christensen sælger sit Rolex Submariner

Mads Christensen sælger sit Rolex Submariner

by Nicolai Klingenberg

I år 2000 arbejdede jeg på et magasin for mænd. Det hed Slitz. Jeg var ellevild med jobbet, og selvom det var en kortere fornøjelse, eftersom jeg skulle begynde på universitetet, så tilskriver jeg jobbet en del af mit nuværende liv. En af gutterne på magasinet var venner med Mads Christensen, og dan Mads skulle giftes, skulle jeg agere agent-stand-in i forbindelse med en polterabend.

Mads Christensen Rolex
Dagens mand, Mads Christensen, skal af med sit Rolex…

Det var en gennemført seance med både kodeord, dokumentmappe og et rendezvous på Københavns Hovedbanegård. Dengang var Mads Christensen noget ganske særligt. Og det synes jeg stadig, han er i dag. Jeg har læst en del “hånligt” om hans person, men det må budskabsafsenderne selv døje med. Så langt, så godt.

Som årene gik rendte jeg på Mads Christensen fra tid til anden – arrangementer, goddag-og-halløj-samtaler, flot lilla Porsche og andre flygtige dialoger. Derudover har jeg alle dage haft det indtryk, at manden har styr på sine ting. Og sager.

Nu skriver vi 2020. Så langt, så knapt så godt. Krisen kradser, folk rammes, og man må gøre, hvad man nu engang kan. Jeg vil ikke afvise, at jeg kan mærke tidens ufine krise trend, men jeg klør på. Jeg læste, at Mads Christensen også er ramt. Ikke blot i sin forretning, men også på et – for mit vedkommende – særdeles ømt område: Det ægteskabelige. Det vil jeg ikke fnadre rundt i, men til gengæld vil jeg gerne viderebringe et opslag, jeg så for kort tid siden.

Mads Christensen ur
Uret – med servicebevise. Og nyere lænke i øvrigt.

Mads Christensen skal af med sit ur grundet “krisen”. Den slags er ikke spor sjovt. Nå. Uret? Det er et Rolex Submariner reference 5513 anno 1978, og det koster 85.000 kroner. Det er den korte historie. Den lidt længere kan du sikkert få af manden selv eller i opslaget her.

1978? Ah ja – det var året, hvor Mabel vandt Dansk Melodi Grand Prix med “Boom boom”, mens verdens ældste (registrerede) fuldblodshest ved navn Tango Duke døde i en alder af 42 år. Hesten døde – og jeg blev født den 12. juli samme år.

Er uret noget for dig, kan du skrive til ham på mads@mediefidus.dk

Det var ordene. Der er mange flere ure på My-Pleasure.dk her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk