Home Kort - men godt En hyldest til Revisor Thomas fra THA-Revision

En hyldest til Revisor Thomas fra THA-Revision

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Noget af det, jeg oftest ser efterlyst af mindre erhvervsdrivende og selvstændige, er en pålidelig revisor. En M/K der kan klare moms, kredit-debet, årsopgørelsen, men også rådgive om dit, dat og skat. Og det er her, Revisor Thomas og THA-Revision kommer ind i billedet…

THA-Revision
Her skal det handle om THA-Revision – og Revisor Thomas.

Hørmer det her af livsstil? Det gør det faktisk – for jeg har en ro i maven, når mine økonomiske sager er hos en kompetent person. Det betyder også, at jeg praktisk talt hverken bruger timer eller tankemylder på moms, selvangivelser, skat og lignende, og det frigiver tid til andre – og for mit vedkommende – mere morsomme sager.

Vi skal tilbage til 2007 – det var året, hvor jeg blev selvstændig. Jeg sad i en stund med nogle andre selvstændige, og en af disse tippede mig om Thomas. Jeg tog en snak med ham – og siden første opkald har han heddet Revisor Thomas i min telefon, men i virkeligheden hedder han Thomas Holst Andersen – og hans virksomhed hedder THA-Revision.

Thomas er manden, der gennemgår og bogfører alt for mig. Han laver også årsopgørelsen, sørger for indbetalings-oplysninger til moms, rådgiver om indbetalinger til pension, oplyser om støttepakker og meget, meget mere. Også uden du skal bede om det eller spørge.

Jeg ved, at Thomas har en fortid hos Skat, så kompetencerne og hans viden sidder lige i (regn)skabet. Han er altid ude i vældig god tid, og så er hans honorar er også rimeligt. Det var egentlig bare det, jeg ville sige, og måtte du have brug for en som Thomas Holst Andersen, så vil jeg absolut anbefale ham. Og THA-Revision. Du finder ham her

Facebook er her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk