Home Ure Lyn-nyt: About Vintage 1926 At’SEA Automatic

Lyn-nyt: About Vintage 1926 At’SEA Automatic

by Nicolai Klingenberg

For et par måneder siden var jeg et smut i København, og på denne tur stak jeg snuden ind hos About Vintage. Det var vist noget med en rem – og noget med et hej og hvordan går det. Jeg talte kort med Sebastian, som er den ene af de to stiftere. Jeg måtte gøre store øjne og øren, da han fortalte om – og viste et billede af – About Vintage 1926 At’SEA Automatic…

About Vintage 1926 At’SEA Automatic
Værsgo: About Vintage 1926 At’SEA Automatic

Om et par uger, går det løs – og der kan du forudbestille About Vintage 1926 At’SEA Automatic, som kan fås i tre forskellige varianter. Fælles for dem alle? Deres produktion er begrænset til 999 eksemplarer pr. model.

About Vintage 1926 At’SEA Automatic
Vellykket med nato-rem. Det er ikke noget, jeg ser ofte.

Modellen er som sådan ikke helt ny, for den er sendt på markedet førhen – men da med quartzværk. Manden bag – eller designeren for at være helt korrekt – hedder i øvrigt Jonathan Harboe, og så skal du vide, at du kan vælge mellem tre forskellige påspændingsmuligheder (tø-hø), som består af en nato-rem, en gummirem eller lænke.

Et par kombinationsmuligheder – jeg hælder til en af de to første

Nuvel. Urets mekaniske værk er et bundsolidt Miyota værk med selvoptræk. Lægger du uret fra dig, har du 42 timers gang-reserve i spil, før det går ud. Så langt, så fint.

About Vintage 1926 At’SEA Automatic
Uret har en diameter på 39 millimeter og tåler 100 meter vand

Dernæst vil jeg gerne henlede opmærksomheden på, at About Vintage har allieret sig med The Ocean Cleanup, som det danske firma donerer penge til fra de salg, der tikker ind eller sker fysisk. Flot intiativ – og tak for det.

About Vintage 1926 At SEA Automatic
De tre kasser

Du får lige en kort video

Slutteligt er prisen. Den ligger på 4.499 kroner – og den kan ryge en anelse højere op afhængig af rem eller lænke valg. Derudover vil jeg vældig gerne udtrykke en flot begejstring – ikke blot for About Vintage 1926 At’SEA Automatic, men for selve biksen og holdet bag: Det er virkelig flot, hvad About Vintage har skabt og opnået siden det hele begyndte for ganske få år siden.

About Vintage 1926 At’SEA Automatic
Guldfarvet – ikke helt skørt heller

Vil du høre en podcast om gutterne og About Vintage, kan du lytte med her

PODCAST #13 – den med About Vintage gutterne


Der er flere ure på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk