Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 467

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 467

by Nicolai Klingenberg

Er man af lidt ældre dato og af italiensk afstamning, kan man sige “Salve”, når man vil hilse på nogen. Det lærte jeg engang, men jeg kan ikke huske hvor. Nuvel. Det er rart at se dig igen – sidder du komfortabelt? Eller ligger du måske ned? Ovenpå nogen? Nej, nu bliver det skørt. Vi må hellere komme videre, for det er blevet tid til ugen, der gik. Vi begynder med en udendørs komsammen, straks før det blev maj. Nå ja – velkommen til en ny måned også.

“Du’ smælderfed mand…” Ret beset vil jeg mene, at det er vinkeln på min T-shirt, der giver et optisk bedrag.

Mere og mere springer ud.

Vi rykkede mod Kattegats kystlinje

Jeg har fotograferet to hunde i denne uge. Her er den ene. Men det andet foto er bedre. Hæng lige på…

Den kunne fint hedde Smisk

Ild i ovnen en aften. Dagene flyder sammen. Aftenerne ligeså. Det er ikke som før, men alt normaliseres velsagtens igen.

Stilleleben

Når jord, hegn og himmel nærmest går i ét må man bryde med en kontrast. “Skal man virkelig det?” “Nej, men man kan – se selv…”

Rækværkstristesse

Jeg noterede mig ligheder mellem mor og søns armplaceringer.

Copy+past. Sofaerne har i øvrigt været hvidere, men hvad pokker – det kan man jo ikke se på billeder. Eller når musikken spiller, men man kan ikke høre musikken spille på et fotografi.

Ugens kig op. Jeg er tilfreds med farverne.

Vi venter på det grønne

Hund med let underbid i selskab med bur indeholdende haveredskaber på tilbud. Det var det her hundefotografi, jeg bedst kunne lide i denne uge.

Den kunne fint hedde Blackie

Det er ikke hver dag, jeg render på semi-sjældne ord – og slet ikke som “tags”. Men det skete. Se selv.

Der kan enten menes et skydevåben eller en penis

Vil du se en flot mand, som jeg har gået i samme grundskole med, men som aldrig har været med i ugen, der gik? Eller jeg mindes det i hvert fald ikke. Nå – han kommer her.

Vi fik vældig flot besøg

Er der ellers sket noget flot? Det synes jeg. Manden herover havde nemlig taget en rar hilsen med til min hustru, som fyldte år. Det var en flot gestus. Altså at medbringe en hilsen.

Mange tag til Christoffer – også for det nydelige silkebånd.

Dagsdriveri af den fineste slags. Jeg forevigede.

Rudevenner

Skal du have en hurtig opskrift, du ikke havde ventet at få med på vejen? Okey-dokey.

2000 liter kakaoflis og 900 kilo muld tilsat et glas rosé. Vand dernæst – og vupti: Så er der højbed

Vi fik lidt op at hænge. Jeg tændte lyset – styling du ved.

Let dystert, men ganske flot

Nu må jeg stoppe for denne gang. Det var ikke voldsomt mange fotos, men jeg er – i al beskedenhed – fint tilfreds med billederne. Hvis jeg sad ansigt til ansigt med dig lige nu, ville jeg spørge dig om, hvad dit største ønske er for tiden. Så kunne vi ganske sikkert på en fin samtale ud af det svar, men sådan blev ikke i dag. Skidt pyt – det er søndag, og det fejler ikke noget.

I sidste uge? Der så det sådan her ud

Facebook hele ugen lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk