Home Web-TV Tove i stykker – en TV-udsendelse du ikke må snyde dig selv for

Tove i stykker – en TV-udsendelse du ikke må snyde dig selv for

by Nicolai Klingenberg

Kender du noget til Tove Ditlevsen? En smule antager jeg. Måske mere. Men ved du hvad? Du kan se en aldeles fremragende udsendelse om hende, der går under titlen “Tove i stykker”. Hvor og hvorledes? Det kan du blive klogere på her.

Tove i stykker
Svært stemningsfuldt “dump” fra Tove i stykker

Jeg kan til tider ærgre mig over, at jeg ikke får læst så meget, som jeg gerne ville, men det er selvforskyldt, og der er sådan set ingen undskyldning for, at sagen er, som den er. For eksempel ville jeg gerne læse en del af Tove Ditlevsen, for da min hustru læste en fin passage op for mig, susede det i både krop og sind. Det er er noget af det, som litteratur og ord kan.

Tove i stykker
En anden passage end den jeg fik læst op

Glæden var da også stor, da jeg fandt en dokumentar hos Danmarks Radio om Tove Ditlevsen. Og glæden blev til en fantastisk følelse, da jeg havde set udsendelsen. Derfor vil jeg så gerne have, at du også ser den.

tove ditlevsen dokumentar
Det gør sig desværre også gældende for nogle i 2020
Tove i stykker
Tove med tobak

Du får en sublim blanding af gamle klip, lidt væsentlig viden, klip fra det spæde efterår 1974, som er tilsat fantastiske animationer. Dokumentaren er skabt af Toolbox Film, og spørger du mig, så mener jeg, at den børe være pensum i et hvert voksenliv.

Tove Ditlevsen dokumentar
Ja, lad os det.

Se den fine “Tove i stykker” hos DR frem til den 22. marts 2021 lige her

Der er mere seværdigt på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk