Home Ekvipering Lyn-Nyt: All Star Crater – gode skridt på vejen mod miljøfremmeligt fodtøj

Lyn-Nyt: All Star Crater – gode skridt på vejen mod miljøfremmeligt fodtøj

by Nicolai Klingenberg

Nu skal du bare høre. Eller læse. Skotøjsfabrikanten Converse har fremstillet fodtøj i over 100 år, og i den senere tid har man erfaret, at det vil være alle tiders at gøre noget godt for miljøet. Med All Star Crater har man slået pjalterne sammen med Nike Space Hippie…

All Star Crater
Dagens fodtøj: All Star Crater

Space Hippie? Yes. Det er projekt, hvor man fremstiller sko af blandt andet  plastflasker, T-shirts og produktionsrester, men også bruger plantebaseret blæk på skotøjsæsken, som også er lavet af genanvendeligt materiale. Smart? Stilmæssigt afgør du det selv, men for kloden og klimaet må det klart være en gevinst.

All Star Crater
Den mørke variant (jeg lover dog, at skoene kommer som par)

Nå – DNA’et fra All Star er blevet rørt godt rundt med Space Hippie innovationen, og resultatet er en redesignet variant af den drønklassiske All Star sko.

Funky. Det må være godt dækkende for den lyse variant.

All Star Crafter kan meget vel været skoens svar på en romkugle – der er blevet fejet flot i produktionsanlægget, og derfor er de nye sko blandt andet lavet af afskårne gummirester, som har givet et helt nyt udtryk til den nok så genkendelige skosål.

All Star recycle
Sål mate?

Udtrykket? Perfectly imperfect eller frit oversat til dansk perfekt uperfekt. Den mere håndgribelige fakta går på, at der mindst er brugt 40 procent genbrugsmaterialer til at fremstille skoene. Det gør samtidig All Star Crater til husets mest bæredygtige gummisko til dato.

Kondi-gummiskoene fås i tre forskellige farvekombinationer, og hvert par koster 100 europæiske euro. Du kan handle fodtøjet på Internet her

Der er mere klædeligt på My-Pleasure.dk her

Her findes My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk