Home Kort - men godt Feel-good Stafetten med May Lifschitz – om uvidenhed, medfølelse & andres sko

Feel-good Stafetten med May Lifschitz – om uvidenhed, medfølelse & andres sko

by Nicolai Klingenberg

Kender du May Lifschitz? Det kommer du til her – og selvom jeg ikke kendte hende, har jeg erfaret, at der er fart på. Og at der foregår gode ting i hendes tilværelse. Det glæder mig. Udover her i denne skrivelse kan du opleve hende i Netflix-serien “Warrior Nun”. Men den må du se på et andet tidspunkt. Tag godt imod May – lige her.

Det er May i den flotteste buks – og måtte du være i tvivl om, hvilken det er, så er det den pink, som med god vilje kan kaldes en lys cyclamen (jeg elsker ordet cyclamen). Det er i øvrigt ikke Mays billedtekst, men noget My Pleasure selv har udtænkt…

May Lifschitz – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
Det bedste er nok de der øjeblikke, hvor jeg stopper op, lukker øjnene og virkelig bare tager det hele ind, fordi jeg er så taknemmelig over, hvor jeg er lige nu. For virkelig at sætte pris på det hele, har jeg sørget for at være i kontakt med, hvor jeg kommer fra, været hjemme hos min familie, og været igang med at få fred med alt der er sket på min vej – også de hårde perioder, for at forstå, hvordan det har skabt de vilkår, jeg nu er så glad for. 

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det er et liv med masser af kærlighed, med tilgivelse og med udvikling. Så længe jeg kan få lov at fejle og rumme mine fejl, kan jeg blive ved med at vokse og blive den bedste version af mig selv. Jeg synes det er allervigtigst, at man sørger for at have det sjovt i hele den proces. 

May Lifschitz
Fra optagelserne til Warrior Nun

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Jeg blev lige nødt til at se min mobilbank igennem, fordi jeg som jyde med delvis jødisk afstamning, ikke så ofte bruger for mange penge. Men det sidste var mine billetter til Grækenland, som jeg skal til, på ferie med min kæreste, nu hvor situationen endelig tillader det. 

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Jeg har lige afholdt to events for mine venner, da der ikke er det store udbud af den slags for tiden. Først holdt vi sankthans uden heks i en park med cirka 50 venner og lavede et fint lille ritual, hvor vi brændte en lap papir, hvor vi hver især havde skrevet noget, vi gerne ville give slip på. Dernæst lavede vi en udendørs biografpremiere på Netflix serien Warrior Nun, som jeg medvirker i. 

May Lifschitz
May og resten af castet fra Warrior Nun.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Naomi Campbell får mig altid til at grine, fordi hun er en kæmpe diva. Hun er så meget for meget og aldeles for agressiv, men det er lidt min guilty pleasure at se hende sætte folk på plads. 

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Jeg ville ønske, at der generelt var mere medfølelse. Hvis vi alle var bedre til at forestille os tilværelsen i andres sko og forstå dem, ville de nok trykke noget mindre. 

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Uvidenhed. Educate yourself, goddamnit! Hvis du støder på noget, du ikke forstår, så undersøg det i stedet for at frygte det.

May – bagerst til højre

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Det står helt fantastisk til. Efter at have arbejdet hårdt er min kæreste og jeg nået derhen, hvor vi gerne vil være, med vores forhold. Det er ikke altid nemt, når man har mødt hinanden i en meget ung alder (jeg var 18), men det kan sgu godt lade sig gøre – heldigvis. Det går også super godt for ham og hans likørvirksomhed, Bad Company, så vi har begge super meget gang i karrieren og støtter hinanden rigtig meget. 

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Træk vejret. Når du finder dig selv i situationer, som kan spænde ben på den ene eller anden måde, så få fokus ned i kroppen, på vejrtrækningen, og ground dig selv, inden du handler. 

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Her er min kæreste og to venner igang med at gøre klar til premieren, vi holdt for Warrior Nun. Jeg er helt overvældet over den opbakning og kærlighed, jeg har fået, og er så taknemmelig for alle jeg har i mit liv, som hjælper mig med at huske på, hvem jeg er. 

may_lifschitz
Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At vi alle har evnen til at skabe vores egen virkelighed og præge verden. Hvis der er noget, du er utilfreds med, så hav tilliden til, at du har mulighed for og evnen til at gøre noget ved det. 

warrior nun May Lifschitz
“Er det ikke dig fra Netflix?” May til venstre, hvis du skulle være i tvivl.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– På min Instagram @itmaybemay her

Hvem er May Lifschitz?
May Lifschitz er en dansk/argentinsk skuespillerinde, som sideløbende læser en kandidat i Moderne Kultur på KU, og er 25 år gammel.  

Missede du den sidste Feel-good stafet, findes den her

Find Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.