Home Ure Omega Constellation 2020 – nu lander den nye generation

Omega Constellation 2020 – nu lander den nye generation

by Nicolai Klingenberg

Omega har fart i tandhjulene – og netop nu har de løftet sløret for deres næste generation af Omega Constellation 2020 ure. Det første, vi kigger på, er det største: Størrelsen. Modellerne måler nemlig 41 millimeter…

Omega Constellation 2020
Her er lidt af det, du kan forvente af Omega Constellation 2020

Man har været i afdelingen for traditionelle såvel som ædle metaller, hvorfor du kan forvente at spænde varianter af enten stål, guld eller guld stål om håndleddet. Mere? Det kan du tro. Lynetterne er lavet af poleret keramik. Men hov – der er dog lige en variant, som har en lynette af stål.

Uret har dog beholdt dele af sit ikoniske DNA, hvorfor du stadig vil få modellen med de ikoniske “klør” ved kronen, som dog har ændret udseende. Mere? Der er slebet halv-måne facetter i top og bund af selve urkassen (ved 12 og 6 markeringen).

Omega Constellation 41 mm
Halvmånen…

Faktisk hylder det nye Omega Constellation 2020 en 1982-model, der fik under navnet Constellation Manhattan, som var en model, der skulle gøre kollektionen mere tydelig i sit sprog (efter en tid med uhyre mange varianter), men også mere eksklusiv.

Omega Constellation 2020
Det rene stål

Det betyder også, at timemarkeringerne er inspireret af “the Manhattan skyline”, hvor særligt det triangulære look skal ses som en hyldest til Freedom Tower, som er hovedtårnet i det nye World Trade Center i New York.

Omega Constellation 2020
Markørerne…

Langt de fleste af de nye 2020-modeller vil blive solgt med læderremme, som oven i købet er beklædt med en anti-bakteriel gummibelægning. Remmene er monteret med et metalled på hver side af urkassen – og er man til rent metal, så lover Omega, at du kan bruge enhver lænke fra fra Omega Constellation 39 millimeter kollektionen…

Omega Constellation 41 mm
Ganske klædeligt ikke sandt?
Omega Constellation 2020
Close-up af skiven på stålmodellen

Glasbagkasse? Det kan du tro. Det er frit udsyn til Omegas Master Co-Axial Calibre 8900 / 8901, og disse værker er Master Chronometer certificerede af Swiss Federal Institute of Metrology (METAS). Det betyder kort fortalt, at værkerne har bestået industriens højeste standarder for blandt andet præcision og magnetisme tolerance…

Omega Constellation 2020
Værket, der virker…

Det tyder også på, at du kan få et sandt Omega Constellation 2020 starter kit med manchetknapper – og faktisk laver Omega jo også solbriller. Dem kan du læse om her…

Omega Constellation 2020
Sikke et starterkit!

Der er flere ure på My-Pleasure.dk her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk