Home Kort - men godt Sådan føles det at fylde 42 år

Sådan føles det at fylde 42 år

by Nicolai Klingenberg

I går ganske særlig. Jeg fyldte 42 år. Det gjorde min ven Michael også – og min gamle chef Lars blev væsentlig ældre. Samme sætning skrev jeg sidste år. Men i år var matriklen anderledes end sidste år. Virkelig? Det kan du tro.

Lidt rester fra i går…

Vejret var slet ikke så flot, som jeg havde fortjent og håbet på, og det blev da også til et par meget lette dråber, men det var ikke min skyld. Heller ikke min ven Michaels. Og nok heller ikke Lars’ skyld. Men ved du, hvad? Det var en skøn dag. Jeg fik et flot stykke kunst af min hustru, det samme af vores ældste søn, en vældig flaske champagne (plus det løse) af min mor og far og en drønflot skjorte af Jonas og Karin. Og ingenting skal byttes. Hyha.

En let status? Så gerne. Livet er skønt. Jeg har det hele – og mere til. Der er heldigvis også plads til realistiske drømme om ting og sager, men dem indfrier blot ad åre.

Det var ordene om i går. Jeg vil også gerne sige tak til dig, der har sendt en tanke eller sågar en hilsen. Jeg blev vældig glad for dem alle.

Hvis du vil vide, hvordan det føles at fylde 41 år, kan du læse mere her

Facebook er yngre og findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk