Home Ure Casio G-Squad GBD-H1000 – er du sporty og fit, er uret her et hit

Casio G-Squad GBD-H1000 – er du sporty og fit, er uret her et hit

by Nicolai Klingenberg

Rimsmeden ramte den i første hug, da overskriften skulle kreeres. Så langt, så godt. Jeg medgiver desuden, at jeg har været mere sporty, end jeg er nu. Men det kunne jo være, at du er mester i at bulke, cykle langt, løfte tungt og performe efter alle fitness-kunstens regler? Nuvel. Det glæder mig. Men har du data på løjerne? Ellers kan du få det med Casio G-Squad GBD-H1000…

Casio G-Squad
Dagens ur: Casio G-Squad GBD-H1000

G-Squad er et prædikat, som Casio anvender, når de udvikler et ur med funktioner til den sporty M/K, og spoler vi et led tilbage, så vil du måske finde det interessant at vide at G-Shock er betegnelsen for Casios ure, der kan holde til noget. Og der er virkelig meget raffi at komme efter, hvis du måtte ønske en hårdfør tidsangiver.

Casio G-Squad GBD-H1000
Uret har talrige funktioner – dog ikke indbygget vægt, men den synes også overflødig, da kilogrammene er angivet på fitnessremediet her

Jeg vil gå så langt at sige, at G-Shock modellerne er kult – nogle af modellerne er decideret funky i farverne, mens andre har mere klassiske relationer til 70’erne og 80’ernes digitalure. Tiden? Den har gjort, at urene er blevet uhyre informative alt afhængig af, hvad du vælger fra modelserien.

G-Squad GBD-H1000
Robust

Tag nu bare det nye G-Shock GBD-H1000. Det er et her-kommer-jeg-ur, som måler hele 63,0 x 55,0 x 20,4 millimeter. Lyder det for stort og ukomfortabelt? Muligvis, men det er ikke korrekt. Casio lover, at uret sidder perfekt. Og at det selvsagt kan holde til noget.

Synkronisering og samspil

Men hvad kan det? Jo ser du, Casio G-Shock GBD-H1000 har indbygget optisk pulsmåler, indbygget GPS og en række sensorer, som gør, at uret måler uret alle former for aktivitet. Mekanisk urværk? Langt fra. Men uret har “Tough Solar” teknologi, som gør det muligt, at fitness-klokkeværket både oplades af naturligt og kunstigt lys. Det giver længere levetid til batteriet, som igen før noget ekstra fint for miljøet (du skal slet ikke skifte batteri så ofte).

Pump.

Er du farveblid, kan du glæde dig over, at uret har en baggrundsbelyst sort/hvid LCD skærm, mens selv den mest tungtløftende og moderat til heftigt perspirerende kan glæde sig over en både sikker og behagelig rem af urethan (det er et gummilignende materiale – jeg spurgte google).

Ingen farver på skærmen, men til gengæld masser af benhård data

Kan du lide knapper? Godt – du får fem, og de er af den slags, som kræver et fast tryk. Uret giver via tryk og funktion adgang til den data, jeg forestiller mig, at du som motionist kunne være glad for: Pulstal, aktivitetstotaler og tidszoner, kompas (nogle træningscentre er større end andre, men naturen er endnu større, hvis du cykler eller løber), et termometer, tryksensor, accelerometer og en pulsmåler.

“Gik træningen vel…?”

Er det ikke nok? Så kan du parre uret med en app, så du løbende kan få mere dybdegående information om din motionsrutiner. Nå – Casio G-Squad GBD-H1000 kan erhverves i fire farvekombinationer. Prislappen lyder på 3.499 kroner pr. ur.

Kan du lide ure, er der mange flere artikler samt podcasts her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk