Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 487

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 487

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Det er alle tiders at se dig igen. Har du haft en alle tiders uge? Og weekenden? Godt. Det glæder mig. For mit eget vedkommende er alt vel, hvis du måtte have en gensidig interesse. Vi begynder med en tragikomisk forfriskning. Velkommen til du.

Må det snart høre op.

Vi tog metalkassen til anden etage. Det var en flot tur – men kort.

Fire på tur.

Jeg tænkte, at det ville være på sin plads at få repareret den ødelagte mursten.

På på muren, Sten.

Det var dog det værste!

Nuvel.

Vi rejste tilbage i tiden. Det var en flot rejse, skulle jeg hilse at sige.

Skål.

Et mønstret setup. Flot ikke?

Lettere hypnotiserende.

Vi tog ud for at plukke frugt og endte med en pære.

Pappa Ege, Caro, Amalie og jeg

Halvdelen af børnene.

Høvetyve

Anna – det er et æble.

Plantagen med de mange æbler

Vi snupper lige et kig på en drønflot vogn.

Kasset og fin

Liggende applaus.

Klip-klappere

Mød dukken Georg.

Goddag.

Jeg passerede tåge. Og der var en gul sportbils på vej til indfletning, men det så jeg først, da jeg hev billedet ind.

Svinget.

Jeg rendte på Mette.

Halløj!

Alle veje fører hjemad.

Mod øst

En hilsen til de andre i etagebyggeriet.

Skål. Eller glas, men du forstår

Jeg konfererede med Maude.

“Jamen det siger vi så…”

Her stopper uge-festen i fotografisk form med indbyggede minder. Jeg kan slet ikke afvise, at du får noget lignende at se i næste uge. Alligevel vil det dog være helt anderledes, for øjeblikke lader sig aldrig forevige på helt samme vis. Nyd din søndag.

I sidst uge, så ugens gang således ud

Du kan finde My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk