Home Ure Rolex Oyster Perpetual 126000 anno 2020 – nu bliver det turkis

Rolex Oyster Perpetual 126000 anno 2020 – nu bliver det turkis

by Nicolai Klingenberg

Har du hørt tale om Baselworld? Det er messen, hvor talrige store brands præsenterer deres urnyheder, men for blandt andet Rolex’ vedkommende er den affære slut. Det er ingen decideret nyhed – men det er Rolex Oyster Perpetual 126000 med turkis urskive. Den er netop blevet præsenteret – endda i selskab med andre friske farver.

Rolex Oyster Perpetual 126000
Så for katten – her har du det: Rolex Oyster Perpetual 126000 med turkis urskive

Og jo – Rolex Submariner er også kommet i et par nye varianter, og selvom den model generelt er langt mere eftertragtet og allerede tæt på umulig at fremskaffe til listepris, snupper vi altså en anden sag her.

Kort fortalt? Rolex Oyster Perpetual 126000 er kommet i otte nye varianter, hvis vi nøjes med at kigge på modellen, der måler 36 millimeter i diameter. Den mest interessante er – efter min mening – den varianten med turkis urskive.

New rolex oyster 2020
Forhandler looket.

Hvorfor? Fordi den er kulørt som få andre Rolex ure. Nuvel – du kan finde en platin variant af Daytona, som har lidt af samme farvenuance, men den koster det tidobbelte. Men det turkise Rolex Oyster Perpetual er også interessant, fordi det er såre simpelt: Det kan vise tiden – og det er det.

Rolex Oyster Perpetual 126000
Hvis du måtte være i tvivl om, hvordan urskiven ser ud for sig selv

Er du badeglad, kan du glæde dig over, at uret tåler mere end et styrtebad (det være sig 100 meter vand), og at det kommer på en simpel og elegant stållænke.

Rolex Oyster Perpetual 126000
For sig selv er den ikke særlig interessant. Det medgiver jeg. Det er i øvrigt lænken, du her ser.

Det er et no nonsense ur, som du absolut ikke vil gå galt i byen med – og da slet ikke, hvis du holder dig til den ultraklassiske størrelse på 36 millimeter. Den fås større, men jeg synes, du skal holde ved 36 millimeter.

rolex calibre 3230
Urværket. Det kører bare.

Jeg medgiver gerne, at den turkise urskive er en lille smule vovet, men havde jeg frit valg på alle 36 millimeter hylder, havde jeg snuppet den på stedet. Nok er klassisk ofte enslydende med sort, men du kan godt bære turkis. Jeg ved det.

turkis rolex oyster perpetual
Er du også solgt?

Prisen? Rørende 40.650 danske kroner. All right – rørende er måske så meget sagt, men nu kender du prisen. Lad mig vide, hvis du ender med en turkis Rolex Oyster Perpetual 126000.

Du finder mange flere historier om ure på My-Pleasure.dk her

Oplev Facebook & My-Pleasure.dk i flot symbiose her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk