Home Spottet Bådejernes absolutte musthave til båden

Bådejernes absolutte musthave til båden

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Dette indhold er sponsoreret 

Som bådejer opfatter du sandsynligvis din båd som dit kæreste materielle eje, og når sæsonen for det meste sejlads i Danmark er ovre, venter du længselsfuldt på at komme ud på vandet igen. Det er de færreste bådejere, der nøjes med at opfatte deres båd som et redskab til at dyrke sin hobby. Tværtimod er båden for mange en decideret livsstil, som skal plejes og holdes ved lige igennem investering af både tid og penge. Af flere årsager er det også vigtigt at have sit udstyr i orden som bådejer, hvis man ønsker at værne om sin båd, så den holder sig god i mange år og tager sig godt ud på vandet. Herunder vil du blive præsenteret det måske allerstørste musthave til vedligeholdelsen af din båd. 

Det ultimative værn imod det danske klima

Alle danske bådejere bør kraftigt overveje købe en Seacover bådpresenning til sin båd, så den ikke risikerer at tage unødigt skade i det til tider hårde danske klima. Måske har du oplevet din egen eller andres båd blive medtaget af det omskiftelige danske vejr, hvor storm, massiv nedbør eller frostgrader har sat sit præg på bådens ydre eller indre. Det er ærgerligt, hvis båden ikke blive dækket ordentligt ned, når flere af skaderne ofte kunne være forhindret med en bådpresenning. Det er et decideret musthave til dig som bådejer – både for at forhindre en række unødvendige sol- og frostskader på båden, men også bare for at spare dig selv for det molboarbejde det er, at skulle fjerne spandevis af regnvand og store mængder af nedfaldne blade fra din båd, imellem den er i brug. 

Den daglige vedligeholdelse er den bedste 

Uanset hvilke båd du ejer, så ved du med sikkerhed, at alle bådtyper har brug for det store regelmæssige eftersyn minimum én gang om året, hvor der er fokus på udbedringer og vedligeholdelse. Dette eftersyn lægger de fleste bådejere som regel i vintersæsonen, når båden alligevel skal op af vandet for at stå på land. Der er ingen tvivl om, at det er utrolig vigtigt med et grundigt eftersyn af båden, så eventuelle skader kan udbedres og almindeligt vedligehold kan blive klaret. Fortsæt endelig med dine rutinetjek af båden, men vær også bevidst om, at vedligeholdelse er et spørgsmål om at sikre sig, at båden gøres modstandsdygtig alle årets 365 dage i alle former for vejr. Med det rette udstyr værner du om din båd på sigt, samtidig med at du sparer dig selv for unødige bekymringer for skader på båden, du kunne have forhindret. 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk