Home Spottet En pensionsmæglervirksomhed med en mission

En pensionsmæglervirksomhed med en mission

by Nicolai Klingenberg

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Her i denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere A/S, som hjælper deres kunder med at optimere deres pension. 

Hvem er APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler, der i dag har kunder i alle de danske kommercielle pensionsselskaber. Der er dog visse selskaber som har valgt at give APC betjente kunder attraktive fordele (i form af meget lave omkostninger) hvis kunderne tilgengæld bliver betjent og rådgivet af APC Forsikringsmæglere og APC Forsikringsmæglere afholder omkostningerne til denne betjening og rådgivning.

At ikke alle pensionsselskaber vælger at stille attraktive priser til mæglerbetjente kunder, grundet selskabernes omkostningsbesparelser ved ikke at skulle rådgive og betjene kunden selv, mener Peter Lindblad er på kant med mæglerloven, og man kan undre sig over, hvorfor de ikke har lyst til at sikre deres kunder den mest attraktive løsning på pensionsmarkedet. I APCs optik er den mest attraktive løsning en kombination af uvildig rådgivning fra en mægler og lave priser på forvaltning af pensionsformuen i pensionsselskaberne.  På denne måde kan kunden få rådgivning omkring pensionsløsninger i hele markedet og finde den løsning som passer bedst til kundens krav og behov.

Læs om APC Forsikringsmæglere på Finanswatch.dk, hvor du også kan blive klogere på historien omkring APC Forsikringsmæglere og landets største pensionsselskaber. 

Hvem er Peter Lindblad?

Peter Lindblad er stifter af APC Forsikringsmægler. Han stiftede pensionsmæglervirksomheden tilbage i 2007, og i dag er det dermed 13 år siden, virksomheden blev stiftet. I løbet af de sidste 13 år har virksomheden gennemgået en stor udvikling og en stor efterspørgsel på deres ydelser. Det skyldes hovedsageligt, at virksomheden tilbyder uvildig pensionsrådgivning til de mange danske arbejdstagere, der hver måned sætter penge ind på deres pensionsopsparing. 

Privat bor Peter Lindblad i Skovshoved sammen med sin hustru, Marianne, gennem 25 år. Parret har sammen tre voksne børn, og Peter Lindblad får i dag det meste af sin tid til at gå som adm. direktør i APC Forsikringsmæglere. Han har selv arbejdet i forsikrings- og pensionsbranchen igennem mange år og kommer blandt andet fra stillinger i Codan og SEB Pension. 

Hvad er fordelene ved at benytte sig af APC Forsikringsmæglere?

Der er rigtig mange gode grunde til at benytte sig af APC Forsikringsmæglere, men det afhænger naturligvis af, hvor meget du selv har sat dig ind i dine pensionsforhold, og hvor meget tid du selv ønsker at bruge på det fremadrettet. 

APC Forsikringsmæglere tilbyder blandt andet: 

  • Uvildig pensionsrådgivning
  • Mulighed for frit at vælge mellem forskellige pensionsselskaber
  • Blandt de laveste omkostninger, der giver dig mere i pension
  • Løbende overvågning af din pension

En af de helt store fordele ved at benytte sig af APC Forsikringsmæglere er, at du får 100 % uvildig pensionsrådgivning, som du ikke kan få mange andre steder. Sandheden er nemlig, at den rådgivning du får i dit pensionsselskab ikke er uvildig, og du kan dermed ikke være sikker på, at din nuværende pensionsløsning er den bedst mulige løsning på markedet. 

Din rådgiver i pensionsselskabet eller banken har, først og fremmest, til formål at sikre sig, at du forbliver kunde i selskabet. Det vil ikke gavne rådgiveren eller virksomheden på nogen måde at miste dig som kunde med alle dine pensionsmidler, og derfor vil de af gode grunde ikke rådgive dig til at skifte pensionsselskab, selvom du måske ville kunne få en meget mere fordelagtig løsning et andet sted. 

Til gengæld kan de godt rådgive dig omkring deres egne produkter, men du vil altså, uanset hvad, ikke kunne stole 100 % på, at du får den mest korrekte og uvildige rådgivning hos din rådgiver i pensionsselskabet på grund af den interessekonflikt der er i rådgivningen. Det kan du dog godt regne med, du får, når du vælger at gøre brug af APC Forsikringsmæglere, da APC modtager samme betaling for rådgivning uanset hvilket pensionsselskab du vælger.

Der er, med andre ord, tale om en virksomhed, der ikke har nogen interesse i, at du vælger en bestemt pensionsordning eller et bestemt pensionsselskab frem for et andet. APCs interesse er alene at du er tilfreds med deres rådgivning og fortsat ønsker at modtage denne. Det skaber de bedst mulige incitamenter for dig som kunde. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk