Home Spottet Hvad skal du bruge de sidste 2 ugers feriepenge på? Få inspiration her

Hvad skal du bruge de sidste 2 ugers feriepenge på? Få inspiration her

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Rigtig mange danskere står i en situation, hvor de snart har mulighed for at få udbetalt de sidste 2 ugers feriepenge. Det kommer til at ske i løbet af 2021, og mange er derfor allerede nu i gang med at overveje, hvad de mon skal bruge deres penge på – for bruges det skal de. I hvert fald hvis man de skal have nogen effekt i forhold til at få genopbygget samfundsøkonomien efter et dyrt år 2020, der har været præget af coronakrise i både ind- og udland. 

For at vi kan holde hjulene i gang i Danmark, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at pengene også bliver brugt i Danmark, så vi kan hjælpe de danske virksomheder med at holde sig oven vande, indtil vores hverdag igen bliver normaliseret på et tidspunkt. Derfor kan du her i denne artikel få konkret tips og inspiration til, hvad du kan bruge dine sidste 2 ugers feriepenge på i 2021 for at støtte op om de danske virksomheder. 

Lej et sommerhus

Nogle af dem der er ramt hårdt her under coronakrisen er sommerhusudlejningsbureauerne, fordi langt de fleste danske sommerhuse faktisk bliver lejet ud til udenlandske gæster. De har dog haft meget begrænset adgang til at booke overnatninger i Danmark i løbet af de sidste mange måneder, og det har kunnet mærkes hos udlejningsbureauerne. 

Samtidig er der rigtig mange danskere, der har fået aflyst deres ferier til udlandet, og som virkelig trænger til at komme lidt væk fra hjemmet og se og opleve noget nyt. Derfor kan du med stor fordel vælge at bruge enten alle eller dele af dine feriepenge på at leje et sommerhus til dig og din familie. På den måde kommer I både væk fra den trivielle hverdag, samtidig med at du kan støtte udlejningsbureauerne økonomisk. 

Alt afhængigt af hvor mange penge du får udbetalt, kan du enten leje et helt almindeligt sommerhus eller måske et luksussommerhus, hvis I trænger til lidt ekstra forkælelse, og budgettet er til det. 

Køb smykker til dig selv eller en du holder af

Hvis der er noget, som vi formentlig har lært af coronakrisen, så er det at sætte pris på vores sociale samvær med andre mennesker. Vi har måtte tænke kreativt for at finde på nye måder at holde kontakten ved lige og se hinanden med afstand. 

Du kan hjælpe med at bidrage økonomisk til hårdt ramte virksomheder ved for eksempel at købe et nyt smykke enten til dig selv, eller til en du holder af for at vise din opmærksomhed til vedkommende. Du kan for eksempel købe et smukt smykke fra Jeberg Jewellery

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk