Home Spottet Tre genveje til en nemmere hverdag

Tre genveje til en nemmere hverdag

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan tit være svært at skulle navigere i en tætpakket og stressende hverdag, når du egentlig helst bare vil nyde livet uden overflødigt arbejde og to-do-lister. Så hvordan formår du at skabe en lidt nemmere hverdag for dig selv gennem brugbare vaner og små ændringer? Vi giver dig 3 genveje til at komme ned i gear og skabe en bedre samt mere stressfri hverdag.

Fast abonnement på dine favoritvarer 

Det er efterhånden blevet lidt af en trend hos mange store selskaber at levere vores varer på abonnement – til forbrugerens fordel. Vælg f.eks. en simpel transportmåde ved at købe Elbil på abonnement, så du altid er klar, når du skal på farten. Du kan også bestille dine plejeprodukter og rengøringsmidler på abonnement, så de kommer fast, når du er løbet tør. Hvis du er klar på at skrotte indkøbene helt, så kan du bestille ugentlige måltidskasser, hvor alt bliver leveret direkte til døren.

Madplaner og tilbudsjagt

I forbindelse med måltidskasserne, så er du måske mere interesseret i selv at bestemme, hvad du spiser 100% af tiden. Så skal du måske vælge at strukture ugen ved at lægge madplaner og handle ind efter dem. Gør det til en rutine hver søndag at bruge 1-2 timer på at planlægge ugens dage ift. mad og aktuelle tilbud. Hvis det er muligt så se, om du kan nøjes med at købe ind én gang om ugen – her formår du at spare dyrebar tid og penge! Flere butikker har fået app’s, hvor du kan planlægge turen til butikken og skrive en indkøbsliste, så du ikke glemmer noget.

Ryd op i din kalender

Den gennemsnitlige dansker bruger alt for meget unødvendig tid foran skærmen på at tjekke ligegyldige ting. Ryd op i dine rutiner og din kalender samtidig. Hvis du får struktureret din tid og sat begivenheder i skema, så undgår du unødvendige pause i løbet af dagen – som ofte blot bliver brugt på mobilen. Den nemmeste måde, at strukturere din kalender er gennem farver. Opret en farve til hvert område i din dagligdag og skriv derefter tingene ned med denne farve – her er Google Calendar din bedste ven. 

Hvis du er knap så high-tech, kan du også bestille speciallavede kalendere, som passer præcis til dine behov. Så vil du nemt og hurtigt kunne finde rundt i aftaler, gøremål og ugentlige opgaver, som ellers plejer at blive glemt, når der er stress på.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk