Home Spottet Inspiration til et klassisk herreur med et moderne touch

Inspiration til et klassisk herreur med et moderne touch

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret

Herreuret har været væk i en kort årrække fra mændenes venstre arm, men nu er de tilbage med fuld kraft. Mange mænd bærer naturligvis ur hver dag som en fast del af deres beklædning. For nogle er uret endda så indgroet en del hverdagen, at det føles helt nøgent at komme afsted en dag uden uret om armen. Men uanset om du hører til gruppen af mænd, der aldrig går ud af hoveddøren uden ur, eller om du først lige akkurat har fået øjnene op for den klassiske accessori, så er der god inspiration at hente i artiklen herunder. Her vil du blive vist en indgang til det spændende marked for klassiske ure til dig, der ønsker sig et gedigent herreur med et moderne og modigt touch. Læs med herunder.

Se dig om efter de klassiske urmærker på markedet 

De klassiske producenter af urmærker, der har overlevet tidens og modens skiften igennem generationer, ved hvad det vil sige at designe et godt og populært ur. Et godt eksempel er de kendte herreure fra Certina. Her er der tale om en af de gamle schweiziske producenter fra slutningen af 1800-tallet, som er kendt for at levere kvalitet og markere sig inden for tidens mode og tendenser. Når du ønsker at finde et klassisk herreur med lidt kant, er det derfor et godt sted at begynde. Du vil med sikkerhed hurtigt erfare, at de klassiske urmærker kommer i alle prisklasser, og du må derfor lægge dig fast på det beløb, du er villig til at give for et ur. 

Vælg outfit efter uret – og ikke omvendt 

Når du kigger efter dit næste herreur, kan du med fordel tænke over, hvilken stil du godt kunne tænke dig at gå efter. Langt de fleste urmærker – både gamle klassiske og nyere mærker – tilbyder i dag ure med læderrem og lænke, og begge typer har deres eget unikke særpræg. Hvis du er vant til at bære et armbåndsur ved du allerede, at et klassisk ur med kant kan være direkte toneangivende for dit outfit og din stil. Vær derfor ikke bange for at lade uret være dit kompas i din garderobe og i dit klædeskab derhjemme. Med et klassisk og smukt ur vil du opdage, at dit ur kan komplimentere en masse forskellige outfits på forskellige måder, og det er en stor fordel for dig, der godt kan lide at klæde dig pænt på og skifte mellem forskellige outfits fra tid til anden.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk