Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 513

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 513

by Nicolai Klingenberg

Tak for kaffe – jeg be’r. Endnu en uge er ved at rinde ud. Men startskuddet til næste lyder snarligt. Det har været en travl uge med afstikkere til her og der. Og sørme om det ikke også er blevet til et par hunde – og nogle køer. Vi begynder dog med et skærmmøde. Velkommen til.

Behørig afstand

Vi pakkede vognen og drog mod nord. Vi landede godt. Og fik gæster.

Min yndige hustru. Det var dog ikke hende, der var gæst.

Du skal ikke snyde for lidt lokalt gensyn. Jeg er ganske sikker på, at det er påmalede hjerter, der gør, at jeg har for vane at fotografere og dermed forevige denne offentlige installation – var der ikke hjerter på, havde jeg nok ikke skænket dem en tanke.

Kærlighedskurene

Der var listerier i vindueskarmen. Intet kunsthåndværk røg dog på gulvet. Hyha.

Bemærk lyset – og katten

Vil du se et klassisk design. Okey-dokey. Det kommer her. Gange to på sin vis.

Lumberjackmariner

Nå. Vi gjorde holdt. Det var dog ikke alle, der tog notits af det faktum.

Der er altid to typer til festen…

Efterår og forår kan have fælles “look”. Jeg glædes dog over, at vi er i fuld færd med foråret.

Lavthængende sol – men den er der

Første hund? Den kommer her.

Ejgil

Kunne det mon være en Sparekassy? Eller måske en…

Banksy?

Vej & Park havde besøg af en praktikant.

Godt kørende

Jeg kiggede gennem hegnet. Det blev i øvrigt til ugens udvalgte.

Z & Match

Du får lige gutterne igen. Det er lidt familiært, men det er primært for min egen og mine nærmestes skyld: Når man pludselig havner i denne skrivelse om nogle år, vil man erfare, hvor små de engang var.

Vores to drenge anno 2021 (marts måned)

Jeg ventede for at lade mig teste. Eller kontrollere. Så du den TK?

Skyggespil

Alt var vel. Dermed kunne jeg sende en taksigelse.

Guds fred – og hus

En hund mere? Hold venligst min Lumumba…

Den kunne godt hedde Erhard

Flytrafikken. Omtrent medio marts tyveenogtyve.

Kan De se rejsemaskinen?

Jeg røg helt ind i skabet. Der fandt jeg et par gamle sko. Dem tog jeg på. Og de endte med at havne lige herunder som en fotografiske gengivelse.

Ældgamle kondisko i solskin

“Åh hiv mig i patterne…”

Hvabehar?

Vil du se en blomst nedefra?

En tusindfrydshortensia

Maude havde taget lidt af Skagen med til Schweiz. Det talte vi slet ikke om. Men om så meget andet.

Maude & jeg

Skrivemaskinen er ingenlunde løbet tør for farvebånd, men der kommer ikke mere i denne uge. I næste uge…? Ja, der skulle der være mere at komme efter. Ønsker du at spole tiden tilbage, kan du blot klikke herunder. Når du har set sidste uge, kan du klikke dig tilbage til ugen før sidste. Og sådan bliver det ved. Tak for besøget.

Uge 512 så således ud

Kig med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk