Home Spottet Sæt farver på værelset med LED strips

Sæt farver på værelset med LED strips

by Nicolai Klingenberg

Artiklen er sponseret.

Går du også og overvejer at skulle indrette et værelse eller to på ny? Måske er familien lige blevet forøget, eller måske har I et værelse til overs der endelig skal sættes i stand. Lige meget hvilke indretningsopgaver eller muligheder du har, kan du opgradere dit hjem med den rette belysning. Og det er netop hvad denne artikel er sat i verden for at fortælle dig om. 

Læs med og blive klogere på LED strips, hvad de kan, hvordan de fungerer og monteres og alt andet du skal vide.

Skab den rette stemning på værelset

Om du vil skabe en mandehule, opgradere hjemmebaren, eller noget helt tredje med dit indretningsprojekt, så kan de populære LED strips integreres i indretningen. LED strips er nemlig nemme at montere, hvilket gør at du kan tage dem frem og fjerne dem igen hvis du vil nøjes med at bruge dem til fester og lignende. Udover at være nemme at montere, kan de også købes i RGB. Det betyder at der medfølger en fjernbetjening, hvorpå du kan bestemme farven på lyset. 

Mulighederne er uendelige

Med LED strips kan du altså skabe den perfekte stemning til hvilket som helst et rum. Med de forskellige farver og den nemme installation ved hjælp af clips og selvklæbende tape, er LED stripsene endnu nemmere at bruge end lyskæder. De kan også fås til udendørs brug, eksempelvis på altaner. Mulighederne er uendelige

Stemnings- eller funktionslys

En yderligere overvejelse du skal gøre når du skal belyse et rum, er hvilken form for belysning du skal have hvor. LED strips kan fungere som både stemningslys og funktionslys. Stemningslyset er varmt, og sætter stemningen – for eksempel i den rette farve. Funktionslys derimod er lys der hjælper med at lyse rummet op. De rette LED strips kan også indstilles så de lyser forskelligt. Det gør altså at du kan slå to fluer med ét smæk med en LED strip. 

Hos PlusLED.dk kan du handle netop de LED strips der passer til dit behov. Du kan sågar også finde udendørs strips som kan tages med på camping ture eller andre udendørs brug. Disse strips bliver drevet af en kraftig powerbank der selv oplades af ved hjælp af solceller.

Sensorer

En sidste anvendelsesmulighed ved LED stripsene vi vil nævne, er brugen af sensorer. Du kan eksempelvis også indstille dine LED strips til at lyse når du åbner dit garderobeskab. Det giver et lækkert look, samtidig med at det hjælper dig med at finde det du mangler. Som sagt, er mulighederne uendelige! 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk