Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 518

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 518

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Så. Der blev det saftsusemig søndag igen. Om otte måneder er det 1. juledag, og ganske snarligt fylder min hustru år. Sådan er der så meget. Her skal det hverken handle om hurra eller helligdage, men om et indblik i dele af tilværelsens sidste syv dage. Vi begynder med en bisættelse af en fugl.

En hilsen til den hedengange

Fuglen var ikke det eneste, der blev sendt videre. En alle tiders Facebook-gruppe gjorde, at vi fik bortgivet nogle remedier til haven i en ruf.

VI sendte skallerne videre til en ny familie

Solen stod på, og der var forholdsvis rydeligt. Se selv.

Vort sommerhus

Det ene af ugens to termometerangivelser. Bare rolig – de tåler begge dagens lys.

Hot i varmen

Det ser nu morsomt ud, når små mennesker går i store sko. Det er trods alt bedre end folk, der går i for små sko.

Klovnesko?

Vi travede til kysten.

Sandrig strand

Med vi menes Walter og jeg.

Vi blev blæst igennem

Weekenden kom til en ende. Vi gjort holdt og fotograferede det vanlige pejlemærke.

Kærlighedsskurene

Her et indblik i en morgen, hvor gutterne slog sig ned ved legebordet.

En saglig morgen

“Hvor er termometer nummer to?” “Bend over and I’ll show you…” Nej, det er pjat. Det kommer her.

19 grader

Vi bænkede os i solen. Med et lille glas. Det var bare alle tiders, siger jeg dig.

Sikke en aften!

Vi holdt et kreativt møde med alt, hvad det indebærer.

Således. Ren gonzo.

Nå – ugens kig op bliver afslutningen på denne kavalkade. Flot ikke sandt?

Vor pinjetræer (hvis jeg ikke tager meget fejl)

Nu er det bare at sige tak for denne gang. Er du i forårshopla, bør du klaske en, du holder af i rumpeten. Let, men kærligt. Du burde være på sikker grund, hvis det er din kæreste eller trolovede. Hvis ikke vedkommende kan benævnes således, bør du være – og klaske – varsomt.

Så du sidste uge? Den tog sig således ud

Skøjt over på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk