Home Spottet OnePlus 9 Pro – Kæmpe opgradering i forhold til sin forgænger

OnePlus 9 Pro – Kæmpe opgradering i forhold til sin forgænger

by Nicolai Klingenberg

Sponseret indhold. Det nye flagskib OnePlus 9 Pro fra OnePlus kommer med en masse opgraderinger i forhold til 8’eren. Med nyt kamera, bedre skærm, hurtigere og stærkere processor fristes man til at sige, at den her smartphone lever op til OnePlus’ slogan Never Settle. 

Her tager vi et dyk ned i specifikationerne på OnePlus 9 Pro. For er den virkelig så meget bedre end sin forgænger? Og har du allerede en smartphone fra OnePlus, finder du også ud af, om OnePlus 9 Pro faktisk er værd at opgradere til?

  • Eksklusivt Hasselblad-kamera
  • Kraftigt batteri – nok til en hel dag og med lynhurtig opladning
  • Skærm med LTPO-teknologi, som bruger meget lidt strøm.

Banebrydende, eksklusivt kamera

For 6.696 kr. (med god rabat) får du en smartphone i absolut topklasse. Det er der ingen tvivl om. Du opdager umiddelbart med det samme, at en af de største fordele ved OnePlus 9 Pro er det nye Hasselblad-kamera. Ved du ikke meget om kameraverdenen, kender du måske ikke Hasselblad.

Men du har helt sikkert hørt om månelandingen i 1969. Her havde Hasselblad og deres moderne teknologier en finger med i spillet. De er stadig førende inden for kamerateknologi i dag.

Samarbejdet med Hasselblad har givet OnePlus 9 Pro et topprofessionelt kamera med svimlende 50 MP. Det giver dig fuld kontrol over kvaliteten af dine billeder, da kameraet fanger alle detaljer med en høj opløsning. Ultravidvinklen fanger de elementer, du tager billeder af, som ellers ikke plejer at være inden for kameraets rækkevidde.

Det opgraderede kamera i OnePlus 9 Pro har fået anmeldere, der var mindre begejstrede for 8’eren, til at komme med rosende ord. De er vilde med denne smartphone.

Den nye skærm i OnePlus 9 Pro

Når du har taget dine fantastiske vidvinkelbilleder, kan du glæde dig over OnePlus’ nye opgraderede skærm med stærkere farver. Den har stadig de runde, bløde kanter, som man kender fra 8’eren. Men farvenøjagtigheden på den nye 120 Hz-skærm er virkelig imponerende.

Skærmen viser detaljer knivskarpt og har en smooth respons, når du bevæger din finger rundt på skærmen. Opdateringer på skærmen sker lynhurtigt, hvilket betyder, at den klarer selv kraftfuld grafik og viser dine billeder flot og tydeligt.

En anden fed funktion, som skærmen har, er Color Tone-teknologien. Den gør, at skærmen automatisk justerer farver og intensitet, så de passer til omgivelsernes farvetemperatur. Det sikrer, at skærmen aldrig virker hverken for lys eller for mørk.

Klar til gaming med ny, stærk processor

Kombinationen af den flotte skærm og den hurtigere processor giver dig en rigtig lækker oplevelse, som du helt sikkert bliver imponeret over. Qualcomm® Snapdragon™ 888-platformen er en ultrastærk processor, som kan klare alle apps, spil og videoer. Her vil du med garanti ikke blive skuffet.

Alt i alt er OnePlus 9 Pro en kæmpe opgradering i forhold til 8’eren. Der er virkelig gjort noget ud af kvaliteten, og OnePlus har taget et kvantespring, når det gælder de absolut bedste smartphones på markedet. Køb OnePlus 9 Pro her. Du kan vælge OnePlus 9 Pro med eller uden abonnement.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk