Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 525

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 525

by Nicolai Klingenberg

Hold da helt folkeferie, så kom sommeren hva’? Trives du med sæsonen? Også her. I fredags var jeg til bords på restaurant – det var super-duper, siger jeg dig. Og i morgen er mundbindet historie – forhåbentlig permanent, men vær stadig fornuftig i din gøren og laden. Nuvel. Vi begynder med en herlig opvågning.

“Livet er slet ikke så tosset…”

Og hvilken dag det var!

Min hustru sørgede for flot fejring af Fars dag

Pyhash.

Lune grader

Nå – vi skulle slide lidt på skosålerne. Det er drønnemt, siger jeg dig.

Mod vandet!

Der var overraskende få strandliggere.

Ved vandet

Det blev jobdag. Og det var helt okey-dokey.

Udsigt til etageejendomme XL

Fra den ene udsigt til den anden. (Den anden kommer her)

Henved aften

En form for tryghed.

Guds fred og hus

Det er alle dage væsentligt at holde sig oven vande.

Krusninger

For enden af molen findes en fin udsigt.

Vue mod syd

Kreativitetens skyggeside.

Skyggespil a la perler

Det ringede på døren. Uanmeldt. Helt magnifique.

Ugens bedste surprise ding-dong

Hjemmebragt spise fra Aarstiderne.

Min hustru tog mad med hjem fra sit job. Sublimt. Simpelthen.

“Gad vide, om solen skinner i dag…?”

En bolig til de lysfølsomme

En herlig rutine.

Altid. Hver dag.

Vi tog en lille pause.

Gevækster i buret

Det er lige før, den skær i øjnene – selv på fotografiet.

Sunshine

Lykken fastfrosset i et spejl – i et øjeblik i reel tid, men til evig tid digitalt.

Refleksion

Rede udlejes. Egnet til familiestiftelse.

Øde rede

En hed affære.

Jeg tog toget. Det var uhyre varmt

Vi trak lidt luft og betragtede Kongens København og Øresund i det fjerne.

Tower Trio udsigt

Så. Det var altså det. Tak for både opmærksomhed og besøg. Du ser i øvrigt helt fantastisk ud i dag. Vi ses.

Sidste uge? Den tog sig sådan her ud

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk