Home Spottet Smagfuld indretning

Smagfuld indretning

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret.

Holder du af stilfuld indretning med enkelte, men håndplukkede ting til hjemmet, så kan du selv skabe den stil i dit eget hjem. Her er det vigtigt at have blik for det æstetiske, men også for det lille tvist, der kan gøre hele forskellen. Ofte ligger stilen og helheden i detaljen. Være derfor kræsen og bevidst om dem.

Det gælder nemlig ikke om bare at fylde dit hjem med designer-produkter. De skal også være velvalgte og passe ind i den stil, der er i rummet. Både i valget af møbler og småting er det sans for detaljer og sammenhænge, der skal vægtes højest.

Find et unikt sofabord

Hele sofagruppen er ofte et bærende element i indretningen af stuen. Dels fylder den en del, og dels har den derved en vis dominans i rummet. For at gøre udtrykket mere let, kan du med fordel gå efter et sofabord, som er helt unikt.

Se for eksempel på de helt fantastiske og unikke sofaborde her. De er meget forskellige, men fælles for dem alle sammen er, at de er helt enestående. Designmæssigt skiller de sig positivt ud fra de fleste standard-sofaborde.

Et unikt sofabord har både en praktisk og en æstetisk betydning for hele stuen. Vær meget bevidst om det, når du skal vælge det helt perfekte sofabord til netop din stue.

Find de helt rigtige loftslamper

Når det kommer til lamper, så er udvalget simpelthen så stort, at det er sin sag at beslutte sig for, hvilke lamper der skal være i dit hjem. Der skal både vælges loftlamper, hyggelamper og læselamper. Dels skal de være effektive, og dels skal de være pæne. Desuden skal de gerne passe til rummets øvrige indretning. Det er ikke så nemt med lamper.

Det er i hvert fald vigtigt, at du vælger lampen ud fra dens funktion. Der skal gerne være forskellige former for lyskilder i et rum. Det er bedst for øjnene og for indretningen. Derfor kan du ikke bare nøjes med en enkelt lampe i loftet. Der skal flere lamper til for at gøre rummet veloplyst og hyggeligt.

Skab en harmoni i rummet

Nogle indretter et helt rum på en gang. Så er alle møbler og detaljer i orden på én gang. Andre starter med nogle enkelte ting og bygger videre på stilen løbende. Om du gør det på den ene eller den anden måde, er op til dig selv.

Bestræb dig bare på at få skabt en vis harmoni i de enkelte rum og i hjemmet som helhed. Det er rarest at opholde sig i, og det giver ro i blikket. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk