Home Spottet Elbiler er vejen frem

Elbiler er vejen frem

by Nicolai Klingenberg

Artiklen er sponseret.

Der er flere og flere danskere, der skifter den benzindrevne bil ud med en mere miljøvenlig elbil både for at skåne deres pengepung og miljøet. Hermed bliver der også større og større behov for ladestandere rundt omkring i Danmark og heldigvis har regeringen lavet en ny plan for, at der skal opsættes mange nye ladestandere. Dette tiltag skulle gerne føre til, at endnu flere danskere føler, at de med nemhed kan skifte til en elbil. Mange spørger så, hvor langt man kan køre på en el-bil, før den ”løber tør”. Et meget relevant spørgsmål og det vil vi derfor komme nærmere ind på i denne artikel. Især vil vi nævne to formidable elbiler som Nissan Leaf og Nissan Qashqai

Spar penge og skån miljøet ved at skifte til elbil 

Der er mange danskere, der går og holder lidt igen med at investere i en el-bil. Ligesom al anden teknologisk udvikling er der næsten tradition for, at mennesker lige skal bruge et tilløb til at skifte gear og retning i deres liv. Her er et af de gode argumenter for, at man skifter den benzindrevne bil ud med en elbil, at man både sparer på pengepungen og på miljøet. Elbiler forurener mindre, og du sparer penge på benzin og diesel. Infrastrukturen af ladestandere i det offentlige rum er heldigvis også ved at komme op i gear, så man ved, at man altid har en ladestander i sin nærhed. Her skal man vide, at med en Nissan Leaf har man et 62 kWh batteri, der rækker op til 385 km. Dette gør, at du sagtens kan tage bilen frem og tilbage på arbejde på en tankfuld el, fordi bilen kan nå op på 270 km pr. opladning. Hermed er du sikret, at bilen holder hele vejen og du kan trygt begive sig afsted på arbejde, bringe børnene i skole og så videre.  

Installation af en ladestander i hjemmet 

Der er mulighed for også at få installeret en en ladestander i hjemmet, i sommerhuset, i virksomheden eller i sin boligforening. Her er det vigtigt at vide, at man skal rådføre sig med en elektriker, når man skal lade sin Nissan Qashqai op derhjemme, fordi bilen ikke kan trække strømmen fra en almindelig stikkontakt fra villaens eller sommerhusets indkørsel, fordi el-bilen har et stort batteri. Derfor skal der installeres en særlig kontakt til opladningen, så I ikke springer alle sikringerne i huset.  

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk