Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 529

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 529

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Der var du jo – og her er ugen, der gik, som en virtuel trold, der springer af fra en æske. Pudsigt, som tingene gentager sig. Tænk sig, at det er den fem hundrede niogtyvende gang, at det fænomen finder sted. Kontinuerligheden trækker et bagudrettet spor med ti år på CV’et. Ugentligt. Men nok om tiden. Vi begynder med en kærlighedsduo. Velkommen hid.

De sagde ja!

Vilfred fik sit navn. Vi fik fejret ham. Det var en særdeles hyggeligt. Vi vandt også en fodboldkamp, men nok om det.

Barnedåb, fødselsdag, fest og fodbold

Nå. Festlighederne stoppede ikke. Med andre ord fortsatte vi dagen efter.

Endnu en have – endnu fødselsdag.

Ud af haven. Ud i betonjunglen.

“Årh fedt – det er jo sådan lidt urban…”

Nak & Æd – the apprentice.

“Østersurt? Ja, det giver sgu da sig selv, hvorfor den hedder, som den gør…”

Apropos the apprentice og Trump…

Grab’ em by..

Vi blev klippet og fønet til den store guldmedalje.

Nyfønede

Screw it. Tø-hø.

På et søm

Hvis man ikke har et køleskab, må man tage naturen i brug. Det ved flere. Og de gør også noget ved det. Se selv.

Et østeuropæisk jordkøleskab

Ak ja. Men altså – vi må alle lade livet, men lad det venligst blive langt og smukt.

Fundet under hjelmen i en Kuga.

En lynhurtigt øjeblik med fuld fart på.

Tossehoveder

Jeg har tidligere dokumenteret hvidvask. Her kommer en ny case.

Hvidvask

Vi kørte mod nord og gjort holdt ved klovdyrene. Der blev kigget fra både højre og venstre sidebagrude.

Ko(msammen)

I sidste uge var der slet ikke så mange fotos som nu, og eftersom jeg i sidste uge lovede at tage flere, ser jeg mit mål som indfriet. Super-duper. Nyd din søndag. Vi ses snarligt.

Sidste uge? Hold da fest – den kunne også noget. Se bare her

FACEBOOK – ER DET NOGET FOR DIG? TAG DEN GRATIS TEST HER

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk