Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 537

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 537

by Nicolai Klingenberg

Der kom begyndelsen. Jeg måtte forfatte en tre-fire nogle gange, som jeg måtte slette for at komme ordentligt i gang med skrivelse. Men nu er den der: Begyndelsen til ugens tilbageblik. Spænd H-selen – det bliver hurtigt. Og knapt så fototungt. Velkommen til.

Sidst vi var i kontakt herinde, viste kalenderen sommer. Nu er det efterår. Sikke dog. Men har du noteret dig, at september har budt på flottere dage end sommeren fra tid til anden kunne præstere? Godt. Her får du noget fra sensommeren.

Høsten stod for døren.

Vi besøgte Aske og Malene i deres nye matrikel. Helt magnifique. Vi havde vores drenge med. Det taler vi ikke mere om. Aske havde i øvrigt omdannet sit sokke-tørrestativ til et havespil. Et morsomt et endda – det står i baggrunden. Vinglasset i barnevognskopholderen er i øvrigt ikke mit.

“I må godt låne en pind?”

Svups. Så blev det weekend. Vi røg på trampolinen i Vedbæk med let elektrisk hår.

Hopla.

Tænk i en ofte anvendt sætning, som anvendes ved let til moderat, dårlige jokes, og omdan sætningen til et billede. Værsgo.

“Jeg finder selv ud…”

Der var overbookning i soveværelset. Sådan skal det være.

Alt godt fra Dyneland

Hertil kom vi. En fornøjelse at se dig. Jeg vil gøre mit for, at filmfremkalderapparatet får mere at se til i næste uge. Hav det flot til da.

Sidste uge? Den så sådan her ud

HER ER FACEBOOK

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk