Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 541

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 541

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Den er ikke til at komme udenom. Tilværelsen. Ej heller søndagen – eller ugen, der gik. Det samme gælder også en tur til frisøren, hvis man da ikke er skaldet som en sten. Nå. Vi skal til et par skævskud fra en dansk familietilværelse. Vi begynder med en tur til et rekreativt område. Velkommen til(bage).

Her legede jeg i øvrigt også for omtrent 40 år siden

Ved du, hvad der kom hertil for over titusinde år siden? En del. Men blandt andet denne sten.

En sten fra Sverige kom hertil ved sidste istid

Eleva2ren var et alletiders lørdagsprogram for årtier tilbage. Her er nogle alletiders mennesker i en elevator anno 2021.

Op til anden

Vi plukkede nogle druer fluks før solen gik ned.

Den hænger lavt ikke sant?

Med en lyn-gæring af ovenstående, en etiketmaskine og lidt fingersnilde fik vi begået en herlig flaske.

Sikke en søndag. I øvrigt fra Champagnekassen, som Jonas & Karin er røget på. Godt valg.

Det er sidste gang, Claus holder i P8.

Dumme lufthavn

Der manglede kun et bur, et spejl, en saltsten og lidt sandkorn i bunden for at gøre fuglelivet komplet. Med tak til Victor for dehydreret kokos!

Morgenstund har kokos i mund

Pludselig blev der brummet fra oven.

Vandflyveren – vistnok på vej mod Aarhus

Turen gik mod nord. Vi passerede træet, der angiveligt har levet i over 100 år.

Mit favorit vejtræ

Jeg fotograferede 75% af den absolut nærmeste familie.

Walter sov på daværende tidspunkt. Lige nu er han vågen.

Hertil kom vi. Og du var med. Det er jeg glad for. Skal du noget spændende i dag? Rumstere lidt i have eller altankasser? Du ved det kun selv. Fornøj dig med søndagen, så ses vi snart igen.

Tag et tit på Facebook her

Sidste uge? Den så sådan her ud

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk